Haberler

Vali Yardımcısı´ndan İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Selamet'e Veda Ziyareti

Güncelleme:

Eğitim camiasının çalışmalarından her zaman memnunluk duyduğunu ifade eden Vali Yardımcısı Dr. Mehmet Ali Özkan, başarı kavramının göreceli olduğunu, asıl amacın gençlerimizi vatanına, milletine faydalı bireyler olarak yetiştirmek olduğunu belirtti.

Başarılı çalışmalarıyla Adana'daki herkesin takdirini kazanan Vali Yardımcısı Dr. Mehmet Ali Özkan, veda ziyaretlerinden birini de İl Milli Eğitim Müdürlüğüne yaptı. İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Selamet ve milli eğitim çalışanları tarafından karşılanan Vali Yardımcımız Dr.Mehmet Ali Özkan, sorumluluk alanındaki kurumlar arasında görevi sırasında en fazla mesai harcadığı kurumun milli eğitim olduğunu belirterek, eğitim başarısının yükseltilmesi için okul-öğrenci ve veli işbirliğinin mutlaka arttırılması gerektiğini vurguladı.

Eğitim camiasının çalışmalarından her zaman memnunluk duyduğunu ifade eden Vali Yardımcımız Dr. Mehmet Ali Özkan, başarı kavramının göreceli olduğunu, asıl amacın gençlerimizi vatanına, milletine faydalı bireyler olarak yetiştirmek olduğunu belirtti.

İl Milli Eğitim Müdürü, Vali Yardımcısı Dr Mehmet Ali Özkan'ın önderliğinde eğitim alanında önemli işlere imza attıklarını dile getirerek Vali Yardımcımıza kaymakamlık mesleğinde başarılar diledi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ali Özkan Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title