Haberler

Vali Yardımcısı Kalaylı'dan, Başkan Yüksel'e Ziyaret

Sivas Vali Yardımcısı Ömer Kalaylı, Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel’i makamında ziyaret etti.

Sivas Vali Yardımcısı Ömer Kalaylı, Suşehri Belediye Başkanı Fazlı Yüksel'i makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Kalaylı Suşehri'nin güzel bir ilçe olduğunu belirterek, güzel hizmet ve güzel yatırımlarla ilçenin daha güzel ve modern hale geleceğini söyledi. İlçedeki yatırımlar hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Yüksel ise son zamanlarda Suşehri'nde önemli hizmetlere imza attıklarını ifade etti.

İlçedeki yatırımların sadece Suşehri'ne değil, bölgeye hitap ettiğini aktaran Yüksel,"Altyapısı tamamen biten yollarımızın üstyapısına devam ediyoruz. Yollarımız gerek parke taşı, gerekse asfalt ile kaplanmaktadır. Arazi sulama suyu kapalı sisteme alınmaya devam etmektedir. Yağmur suyu boru hatları ve ızgaraları yapımı devam etmektedir. Önümüzdeki günlerde doğalgaz hattı döşeme işlemi kaldığı yerden devam edecek olup elektrik hatları yer altına alınacaktır. Devlet yatırımı programında olan Hükümet Konağımız, PTT binamız, TOKİ konutları, besicilerimiz için ahırlar, Serpinti Baraj Gölet'i, bölge hastanesi, galericiler sitesiyle ilgili çalışmalar sürmektedir." dedi.

Kalaylı'ya, ziyareti sırasında Suşehri Kaymakamı Kadir Perçi, Sivas İl Halk Sağlığı Müdürü Levent Sağlam ve Sivas İl Sağlık Müdürü Adil Kaya eşlik etti. - SİVAS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fazlı Yüksel Suşehri Sivas Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title