Haberler

Vali Yardımcısı Çiçekli, Dağcıları Kabul Etti

Vali Yardımcısı Atif Çiçekli, kentte faaliyet yürüten Türkiye Dağcılık Federasyonu (TDF) İl Temsilcisi Fatih Eriş ile Vadi Doğa Spor Kulübü üyelerini kabul etti.

Vali Yardımcısı Atif Çiçekli, kentte faaliyet yürüten Türkiye Dağcılık Federasyonu (TDF) İl Temsilcisi Fatih Eriş ile Vadi Doğa Spor Kulübü üyelerini kabul etti.

Bir süre önce Saray Kaymakamlığından Van Vali Yardımcılığına atanan Çiçekli'yi makamında ziyaret eden Fatih Eriş ile Vadi Doğa Spor Kulübü üyeleri Ömer Demez, Uğur Gölas ve Ömer Alpyaşar, yeni görevinde başarı diledi.

Grup adına, spordan sorumlu vali yardımcılığı görevini yürütmesi nedeniyle Çiçekli'ye, bölgede yapılan doğa sporları hakkında rapor sunan Eriş, yakın zamanda planlanan faaliyetler hakkında da bilgi verdi.

Doğa sporları ve salon sporlarına olan ilgisini sporcularla paylaşan Çiçekli, kentin ve bölgenin çok sayıda spor branşına müsait yapısının değerlendirilmesi gerektiğini ifade etti.

Çiçekli, kentteki tüm spor kulüpleri ve sporcuların yanında olduğunu belirterek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Kaynak: AA / Yerel

Türkiye Dağcılık Federasyonu Çiçekli Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title