Haberler

Vali Yardımcısı Avcı Görevine Başladı

Eskişehir’in Seyitgazi İlçe Kaymakamı Ertuğrul Avcı, yeni getirildiği Eskişehir Vali Yardımcılığı görevine başladı.

Eskişehir'in Seyitgazi İlçe Kaymakamı Ertuğrul Avcı, yeni getirildiği Eskişehir Vali Yardımcılığı görevine başladı.

Avcı'nın; Sazova Bilim Kültür ve Sanat Merkezi'nde yapılması planlanan çalışmalar, Seyit Battalgazi Külliyesi, Sücaeddin Veli Külliyesi ve Seyitgazi ilçesinde kurum ve kuruluşlarca gerçekleştirilmesi düşünülen sanatsal ve kültürel çalışmaların koordinasyonunu ve kontrolünü sağlamakla görevlendirildiği belirtildi. Avcı, sosyal medya hesabında yayınladığı mesajında; "Seyitgazi Kaymakamlığı görevime ek olarak bugün Eskişehir Vali Yardımcılığı görevine başladım. Bu iki görevi aynı anda yapacak olmanın heyecanını ve gururunu yaşıyorum. Beni bu göreve layık gören Sayın Valimiz Güngör Azim Tuna'ya ve tebrik edip çiçek gönderen tüm dostlarıma teşekkür ederim. Allah utandırmasın" diye belirtti.

Eskişehir Vali Yardımcısı ve Seyitgazi Kaymakamı Ertuğrul Avcı, 1984 yılında Balıkesir'de doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini Balıkesir'de tamamladı. 2007 yılında İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümünden mezun oldu. 15 Şubat 2010 tarihinde Balıkesir Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliği mesleğine intisap etti. Kaymakam adaylığı süresince sırayla, İl Valilik Stajını Balıkesir, teftiş stajını Kırklareli, refiklik stajını ise Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesinde tamamladı. Amasya-Hamamözü, Ordu-Gürgentepe ve Balıkesir-Manyas ilçelerinde Kaymakam Vekilliği görevinde bulundu. Bir yıllık yurtdışı stajını Fransa'nın Paris şehrinde tamamladı. Fransa'da çeşitli kurum ve kuruluşlarda katılmış olduğu staj programlarıyla ülkenin idari ve sosyal yapısı hakkında bilgi sahibi oldu. İngilizce ve Fransızca bilen Avcı, 14 Ağustos 2013 tarihinden beri Seyitgazi Kaymakamlığını yürütülüyor. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Battalgazi Balıkesir Seyitgazi Eskişehir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title