Haberler

Vali Yardımcıları ve Kaymakam Atamaları

İçişleri Bakanlığı'nın Vali yardımcıları ve Kaymakam atamaları kararnamesi kapsamında Kars'ta 2 vali yardımcısı ile 3 kaymakamın görev yeri değişti.

İçişleri Bakanlığı'nın Vali yardımcıları ve Kaymakam atamaları kararnamesi kapsamında Kars'ta 2 vali yardımcısı ile 3 kaymakamın görev yeri değişti.

Bu kapsamda Kars Vali Yardımcısı Faruk Ekiz, Isparta Vali Yardımcılığı'na, vali yardımcısı Hakan Alkan Serinhisar Kaymakamlığı'na, Kağızman Kaymakamı Kemal Duru Kozaklı Kaymakamığı'na, Akyaka Kaymakamı Osman Uğurlu Lice Kaymakamlığı'na ve Digor Kaymakamı Nevzat Karkacı da Yenice Kaymakamlığı'na atandı.

Öte yandan, vali yardımcılıklarına Bitlis Vali Yardımcısı Akif Pektaş ile Şemdinli Kaymakamı Adem Ünal, Boztepe Kaymakamı İbrahim Cengiz Akyaka Kaymakamlığı'na, Gölköy Kaymakamı İsa Polat, Digor Kaymakamlığı'na, Çaykara Kaymakamı Musa Üçgül de Kağızman Kaymakamlığı'na atandı. - Kars

Kaynak: AA / Yerel

İçişleri Bakanlığı Kağızman Akyaka Kars Yerel Haberler

500

Yorumlar (1)

OKTAY HORZUMOĞLU:

Sırasıyla YOZGAT VE TRABZON''DA GÖREV YAPTIKTAN SONRA KARS KAĞIZMAN İLÇESİNDE GÖREV ALMASI, BAŞARILARININ KENDİSİNİ GETİRDİĞİ YERİ GÖSTERMEKTEDİR. SAYIN MUSA ÜÇGÜL''e YENİ GÖREVİNDE BAŞARILAR DİLİYORUM. :)

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title