Haberler

Vali Yaman Balıkesir Körfez Platform Üyeleri İle İftarda Buluştu

Güncelleme:

Başarıları, etkin faaliyetleri, yeni ve farklı uygulamaları ile sürekli gündem oluşturan Balıkesir valisi hemşerimiz Mustafa Yaman Balıkesir Körfez Çorumlular Platformu üyeleri ile iftarda bir araya geldi.

Eşi Gülseren Yaman ve kızı Ennur Yaman'ın da katıldığı iftar programına dernek başkanı İsmail Eker, yönetim kurulu üyeleri ve dernek üyeleri ile birlikte çok sayıda Çorumlu katıldı. Edremit körfezinde yer alan Ayvalık, Edremit, Burhaniye, Havran ve Gömeç ile birlikte körfezde yer alan Altınoluk, Güre ve Akçay gibi turizm beldelerinden de çok sayıda Çorumlu iftar programına katıldı.

Vali Yaman iftar sonrası hemşerileriyle sohbet etme imkanı buldu. İftar programını organize eden Balıkesir Körfez Çorumlular Platformu başkanı İsmail Eker sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada "Balıkesir'in Çorum Osmancık'lı valisi Sayın Mustafa Yaman bey ve ailesine bu ayki geleneksel Körfez Çorumlular Platformumuzun düzenlediği iftar yemeğinde bizleri onurlandırdığı için bizleri yalnız bırakmayan hemşerilerimize ve emeği geçen tüm ilçe temsilcilerimize teşekkür ediyoruz." Dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

İsmail Eker Balıkesir Ayvalık Edremit Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

FEYZULLAH ÖZGÜRER:

BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİZ HEMŞEHRIMIZE HAYIRLI RAMAZANLAR ,

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title