Haberler

Vali Vekili Özcan, Başarılı Öğrencileri Tebrik Etti

Van Vali Vekili Ömer Özcan, 10 Kasım Tarihinde Ankara'da Düzenlenen 'Atatürk'ü Anma Koşusu'nda Aldıkları Başarıdan Dolayı Vanlı Öğrencileri Tebrik Ederek, Eşofman Hediye Etti.

Van Vali Vekili Ömer Özcan, 10 Kasım tarihinde Ankara'da düzenlenen 'Atatürk'ü Anma Koşusu'nda aldıkları başarıdan dolayı Vanlı öğrencileri tebrik ederek, eşofman hediye etti.

'Atatürk'ü Anma Koşusu'nda, 2 bin metrede Türkiye birincisi olan Erciş Yatılı İlköğretim Bölge Okulu (YİBO) öğrencilerinden Muammer Kurt, Türkiye ikincisi olan Doğan Kurt, bin 500 metre yıldız kızlarda Türkiye ikincisi olan Erciş Alpaslan Türkeş İlköğretim Okulu'ndan Çiçek Aslan ve aynı yarışmada Türkiye dördüncüsü olan Atatürk İlköğretim Okulu öğrencisi Fırat Kaplan, Van Vali Vekili Ömer Özcan'ı ziyaret ettiler. Van Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Muzaffer Aktuğ ile Van Gençlik Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar da hazır bulunduğu ziyarette, öğrencilerle sohbet eden ve aldıkları sonuçtan dolayı tebrik dileklerini ifade eden Vali Özcan, başarılarının devamını dileyerek, öğrencilere birer eşofman hediye etti. Ziyaret sonrası hatıra fotoğrafı çektirildi.

(SER-MET-Y)

13.11.2007 19:06 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title