Haberler

Vali ve Komutanlar Demokrasi Nöbetine Katıldı

15 Temmuz darbe girişimi sonrasında Batman’da başlayan demokrasi nöbeti devam ediyor.

15 Temmuz darbe girişimi sonrasında Batman'da başlayan demokrasi nöbeti devam ediyor.

Valilik önünde devam eden Demokrasi nöbetine Vali Ahmet Deniz, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Fuat Güney ve il Jandarma Komutanı Jandarma Kurmay Albay Hüseyin Topuz ve İl Emniyet Müdürü Necati Denizci de katıldı.

Halkı selamlayan komutanlar Türk Bayrakları'nı sallayarak demokrasi nöbeti tutan Batmanlılara destek verdi.

Halka seslenen Batman Valisi Ahmet Deniz, 15 Temmuz gecesi silahlı kuvvetlerin içine sızmış hain, alçak Fetullahçı terör örgütü çetelerinin darbe girişiminin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın dik duruşu, emniyet mensupların kararlı duruşu, kendi içinden çıkan hainlere karşı dimdik ayakta duran silahlı kuvvetlerin ve asıl olan milletin sayesinde bu belayı def ettiklerini söyledi.

Terör örgütü ve onun destekçilerinin bu millete diz çöktürmeye çalıştıklarını ancak onlar ve arkalarındaki güç Çanakkale de bu milleti dize getiremediklerini belirten Vali Deniz konuşmasını şöyle sürdürdü.

"Dün olduğu gibi bugün de bir ve beraberiz .İşte bu günde Türkiye'nin bütün meydanlarında Batman'da, Diyarbakır'da, İstanbul'da, Edirne'de yine Türk'üyle Kürt'üyle Arapıyla Çerkez'iyle bu meydanlarda ayaktayız . Bu milleti dize getiremeyecekler çünkü Fatih ve Selahattin Eyyübi'nin torunları bir olukça başaramayacaklar. Bu millete güveniyordum 15 Temmuz günü bu güvenimi boşa çıkarmadınız gurur duyuyorum sizinle. Siz her şeyin en güzeline layıksınız biz burada emniyet müdürümüz o gün dim dik ayaktaydı polisiyle. Benim, komutanlarıma hain çetelerinden biri başına silah dayadılar O da bugün burada. Bölge komutanımız izinde olmasına rağmen talimatlarını verdi. Şimdi vatanını sevenler, bayrağını sevenler burada, hainler, çeteler içeride." - BATMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Hüseyin Topuz Batman Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title