Haberler

Vali Tutulmaz'dan Kitap Fuarına Davet

Vali Mustafa Tutulmaz, vatandaşları bu yıl 4.'sü yapılacak Siirt Kitap Fuarı'na davet etti.

Vali Mustafa Tutulmaz, vatandaşları bu yıl 4.'sü yapılacak Siirt Kitap Fuarı'na davet etti.

Vali Tutulmaz, yaptığı yazılı açıklamada, 28 Mart - 2 Nisan'da gerçekleşecek fuara, 30 yazar ve 60 yayınevinin katılacağını belirtti.

Geçmişte birçok medeniyete ev sahipliği yapan Siirt'in çok zengin bir kültüre sahip olduğunu ve düzenlenecek kitap fuarının geçmişten geleceğe bir köprü oluşturacağını vurgulayan Tutulmaz, şunları kaydetti:

"Amacımız herkesi okumaya teşvik etmek, okumayı sevdirmek, geleceğimizi kitapla kurma bilincini oluşturmaktır. Ayrıca fuarın Siirt'in kültürel hayatının vazgeçilmez bir etkinliği haline gelmesi ve her yıl daha da büyüyerek gelenekselleşmesidir. Bu yıl çocuk yayınları için açılan yeni salonla birlikte 4. Siirt Kitap Fuarı hem daha da büyüyor hem de çocuklara ve gençlere yönelik yeni etkinliklerle daha da zenginleşiyor. İlim ve irfan yurdu Siirt'te gerçekleşecek kitap fuarımızın, çocuklarımıza, gençlerimize ve herkese yeni ufuklar açmasını diliyor, tüm halkımızı Siirt Kitap Fuarı'na davet ediyorum."

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Tutulmaz Siirt Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title