Haberler

Vali Türker'den Aybuder Temsilciliğine Ziyaret

Antalya Valisi Muammer Türker, Ayık Yaşamda Buluşalım Derneği (AYBUDER) Temsilciliğini ziyaret etti.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Türker ve beraberindeki heyet, Kepez ilçesi Duacı Mahallesi'ndeki temsilcilikte gerçekleşen ziyarette, dernek yöneticileriyle bir süre görüştü.

Temsilci Yavuz Tufan Koçak ve ailelerle alkol ve madde bağımlılarının tedavi edilerek topluma kazandırılmasıyla ilgili görüş alışverişinde bulunan Vali Türker, devlet kurumlarının bağımlılıkla mücadelede tek başına sonuç alamayacağını belirtti.

Türker, başta sivil toplum kuruluşları ve aileler olmak üzere tüm muhatapların mücadelenin içerisinde yer almasının önemli olduğunu aktardı.

Muammer Türker, ilçede inşaatı devam eden 30 yataklı Alkol ve Madde Bağımlılığı Tedavi Merkezinde (AMATEM) de incelemelerde bulundu.

Programlara İl Emniyet Müdürü Cemil Tonbul, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Ahmet Yurdagül, Kepez Kaymakamı Hamdullah Suphi Özgödek, İl Sağlık Müdürü Ünal Hülür, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Necat Yılmaz, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Vekili Abdullah Çalışkan, İl Milli Eğirim Müdür Vekili Hasan Tevke ve diğer yetkililer de katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Muammer Türker Tufan Koçak Antalya Kepez Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title