Haberler

Eskişehir Valisi Tuna ve Eşi Pervin Tuna'dan Anneler Günü Ziyareti

Güncelleme:

Eskişehir Valisi Tuna ve eşi Pervin Tuna, Zihinsel Engelli Dilek Yücel'in annesi Resmiye Yücel'i ve Şehit Emre Günalay'ın annesi Nurgül Günalay'ı ziyaret etti.

Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna ve eşi Pervin Tuna, Zihinsel Engelli Dilek Yücel'in annesi Resmiye Yücel'i ve Şehit Emre Günalay'ın annesi Nurgül Günalay'ı ziyaret etti.

Zihinsel engelli Dilek Yücel'in annesi Resmiye Yücel'i evinde ziyaret eden Tuna ve eşi Pervin Tuna, "Devletimiz her zaman sizlerin yanındadır" ifadesini kullandı.

Tuna, ziyarette şunları kaydetti:

"Özveri ve merhametin kaynağı değerli annelerimizin, bu anlamlı günlerini kutluyoruz. Bizleri canından bir parça olarak gören, tüm hayatını bizim daha iyi olmamız için harcayan, üzerimizde ödenmez hakları bulunan ve kıymetlerini hiçbir maddi değerle ölçemeyeceğimiz annelerimiz, her zaman bizim baş tacımız olacaktır."

Ziyaretin sonunda Tuna ve eşi Pervin Tuna, anne Resmiye Yücel'e çiçek ve hediye takdim etti.

Daha sonra Tuna ve eşi Pervin Tuna, geçtiğimiz aralık ayında İzmir Foça'da şehit olan Şehit Emre Günalay'ın annesi Nurgül Günalay'ı ve babası Halil Günalay'ı evlerinde ziyaret etti.

Anne Nurgül Günalay'a çiçek veren Tuna ve eşi Pervin Tuna, aile fertleriyle sohbet etti.

Şehit ailesiyle yakından ilgilenen Vali Tuna, "Sizler bize şehidimizin emanetisiniz. Eşim ve ben bu anlamlı günde sizlerin yanında olmak istedik. Devlet olarak her zaman şehit ve gazi ailelerimizin yanındayız. Onların sıkıntıları bizim sıkıntımız, onların sevinçleri bizim sevinçlerimizdir" diye konuştu.

Ziyaretlerde Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Sultan Murat Aydın da hazır bulundu.

Kaynak: AA / Yerel

Güngör Azim Tuna Anneler Günü Eskişehir Yerel Haberler

title