Haberler

Vali Tuna, Siverek'te

Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna Siverek'e bağlı Küçükgöl Mahallesini ziyaret ederek mahallenin sakinleri ve ileri gelenleriyle bir araya geldi.

Burada bir araya geldiği mahalleliye hitaben bir konuşma yapan Vali Tuna, birlik ve beraberlik mesajı verdi. Tuna, "Aynı ailenin birer parçasıyız. Biraz daha geniş baktığınız zaman hepimiz bu vatanın evlatlarıyız. Aynı milletin birer ferdiyiz. Şanlıurfa'yı tanıdığımız bu süre içerisinde devletin yanında duruşunuzdan, terör örgütlerine prim vermemenizden ve buralara sahip çıktığınızdan ötürü minnettarlığımızı ve şükranlarımızı ifade ediyorum. Alevi, Sünni, Türk, Arap, Kürt demeden herkese eşit mesafedeyiz. Yeter ki devlete, ülkeye, bayrağa farklı bir gözle bakmasın. Hepimiz bu ülke için gerekirse şehit oluyoruz, gazi oluyoruz. 15 Temmuz zaten bize bunu bir kez daha gösterdi. Demek ki Çanakkale ruhu dediğimiz bizi bir araya getiren ruh hala yaşıyor. Bunu muhafaza ediyoruz. Bunu muhafaza ettiğimiz sürece de bugünün dünyasında bizim kadar güçlü bir devlet yok" dedi.

Konuşmasında yaklaşan referandum öncesinde seçim ve sandık güvenliğine yönelik tedbirlerin alındığına da yer veren Vali Tuna, "Türkiye bu ihanet şebekeleriyle uğraşıyor olmasaydı şu anda nerelerde olurduk, düşünemiyorum. Önümüzdeki 16 Nisan sürecinden sonra İnşallah daha da hızlı bir şekilde ilerleyişimize devam edeceğiz. Bizim öncelikli amacımız bu referandumun huzur içerisinde yapılmasıdır. Vatandaşımızın tercihinin hiçbir sıkıntı olmadan sandığa aksettirilmesi için biz gereken tedbirlerimizi aldık. Terör örgütlerinin taşeronu olan insanların baskısıyla halkın iradesini etkilemeye çalışan kişilere veya girişimlere kesinlikle müsaade etmeyeceğiz. Bunlar hakkında ne gerekiyorsa yapıyoruz ve yapacağız. Bu konuda sizlerden de destek ve yardım bekliyoruz. Bu şekilde bir girişim varsa da bize söylediğiniz zaman gerekeni yapacağımızdan emin olabilirsiniz. Türkiye Cumhuriyeti bu konudaki kararlılığını net bir şekilde ortaya koymuştur" ifadelerini kullandı.

Yeni dönemde ülkeyi kalkındırmak için tarım, sanayi, enerji gibi konulara devlet olarak yoğunlaşacaklarını ifade eden Vali Tuna, "Önümüzdeki dönem şimdikinden çok daha iyi olacak. Huzurlu bir şekilde artık başka işlerimize odaklanacağız. Ülkeyi kalkındırmak için, geliştirmek için ne gerekiyorsa, tarımından sulamasına, enerjisinden sanayi yatırımına Şanlıurfa'yı daha cazip hale getirmek için yapılacak çalışmalara odaklanmamız lazım. Çocuklarımızı emanet ettiğimiz okullardaki eğitim kalitesini nasıl daha yükseltebiliriz, diğer hizmetleri nasıl daha da geliştirebiliriz. Bütün enerjimizi bunlara vermemiz lazım" diye konuştu.

Siverek'teki programında Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna'ya, Kaymakam Metin Demirel, Belediye Başkanı Resul Yılmaz, İl Emniyet Müdürü Veysel Tipioğlu, İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Kemal Timuroğlu, İl Sağlık Müdürü Erdoğan Duran, Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanı Şefik Bakay, Küçükgöl Muhtarı Ahmet Koşak ve ev sahipliğini üstlenen Siverek Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Osman Koşak eşlik etti. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Güngör Azim Tuna Şanlıurfa Siverek Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

16 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 16 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Threads hesabı kapanırsa Instagram da kapanır mı, ne olur? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 16 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 16 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 16 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kabine Toplantısı konuları neler? 15 Nisan Kabine Toplantısı gündeminde neler var? Threads tekrar ne zaman açılacak? Threads tekrar açılacak mı, tamamen mi kapatılıyor? 30 Kasım hangi burç? Kasım'ın 30'u hangi burçtur? 30 Kasım burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 30 Kasım hangi burca ait?
title