Haberler

Vali Tuna'nın 1 Mayıs Mesajı

Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna, 1 Mayıs İşçi Bayramı münasebetiyle mesaj yayımladı.

Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna, 1 Mayıs İşçi Bayramı münasebetiyle mesaj yayımladı.

Vali Tuna, 1 Mayıs'ın, tüm çalışan kesimin barış, dostluk, kardeşlik, alın teri, dayanışma ve kaynaşma günü olarak bayram tadında ülkemizde ve dünyada kutlandığını kaydetti.

"Emek ve alın terleriyle hayatını kazanarak ilimizin ve ülkemizin gelişmesine ve kalkınmasına büyük katkı sağlayan tüm çalışanlarımızın "1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü" nü kutluyorum" ifadelerini kullanan Tuna, şöyle devam etti:

"2008 yılının Nisan ayında "Emek ve Dayanışma Günü" olarak kutlanmaya başlanan 1 Mayıs, 22 Nisan 2009 tarihinde de resmi tatil olarak ilan edilmiştir. Bizler; insan için kutsal sayılan emeğin etrafında örnek olacak birlik ve dayanışma kültürü ile insana değer veren, emeğe saygı duyan, alın terini kutsal gören büyük bir medeniyetin mensuplarıyız. Şeyh Edebali'nin "İnsanı yaşat ki, devlet yaşasın" nasihatine de kulak vererek, işçi ve diğer çalışanlarımızın çalışma hayatı ve yaşam standartlarının daha da yükseltilmesi için yoğun çalışmalar sürdürülerek ekonomik ve sosyal kalkınma alanında önemli başarılar sağlanmıştır. Ekonomimizin günden güne güçlenerek günümüz seviyesine ulaşmasında en büyük pay şüphesiz çalışanlarımızındır. Bu düşüncelerle, 1 Mayıs'ın birlik ve beraberliğimizi pekiştirmesini, anlamına yakışır bir şekilde bayram olarak kardeşlik ve barış içinde kutlanmasını temenni ediyor, milyonlarca çalışanı başta olmak üzere bütün milletimizin Emek ve Dayanışma Günü'nü en iyi dileklerimle kutluyor, aileleriyle birlikte sağlık ve mutluluk dolu günler diliyor, sevgi ve saygılar sunuyorum." - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Güngör Azim Tuna Eskişehir 1 Mayıs Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title