Haberler

Vali Toprak'tan Nüfus Müdürlüğü Binasıyla İlgili Açıklama

Malatya Valisi Mustafa Toprak, Battalgazi ve Yeşilyurt ilçe nüfus müdürlüklerinin geçici olarak hizmet verdiği Cezmi Kartay Caddesi üzerindeki binanın yetersizliği nedeniyle yaşanan sıkıntıların çözüme kavuştuğunu söyledi.

Malatya Valisi Mustafa Toprak, Battalgazi ve Yeşilyurt ilçe nüfus müdürlüklerinin geçici olarak hizmet verdiği Cezmi Kartay Caddesi üzerindeki binanın yetersizliği nedeniyle yaşanan sıkıntıların çözüme kavuştuğunu söyledi.

Vali Mustafa Toprak, vatandaşların daha iyi hizmet alması ve sıkıntıların çözümü ile yeni bir bina da hizmet vermesi amacıyla çalışma başlatmıştı.

Bu çalışma neticesinde Battalgazi Belediye Başkanlığının şu an hizmet vermekte olduğu ve bir süre sonra boşaltacağı binanın 2 ve 3. katlarının Battalgazi İlçe Nüfus Müdürlüğüne, 4 ve 5 katlarının da Yeşilyurt İlçe Nüfus Müdürlüğüne tahsis edildiği belirtildi.

Malatya Valiliği tarafından konuyla ilgili yapılan açıklamada, "Vatandaşların merkezi konumda bulunan ve rahatlıkla hizmet alabilecekleri Nüfus Müdürlükleri Mülkiyeti Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığına ait bina Battalgazi Belediyesinin tahliye etmesini müteakiben yapılacak ve bir ay kadar süreceği tahmin edilen tadilat sonrası hizmet vermeye başlayacak. Pasaport ve Ehliyet işlemlerinin de Nüfus Müdürlüklerince yürütülecek olmasından dolayı oluşacak yoğunluğun ortadan kaldırılması ve sağlıklı bir ortamda hizmet verilmesi amacıyla bu işlemlerin İstiklal Mahallesi Şehit Fahri Koçyiğit Sokak No: 29 'da ve Valilik binası arkasında bulunan binada yapılacak olması sebebi ile bu bilginin Malatya kamuoyu ile paylaşılmasının yararına dikkat çeken Vali Toprak, binanın hayırlı olması dileğinde bulundu" ifadeleri kullanıldı. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Toprak Battalgazi Yeşilyurt Malatya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 20 Nisan Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar?
title