Haberler

Vali Toprak'tan Darende'ye Ziyaret

Son yayımlanan Valiler Kararnamesi İle Malatya’ya atanan Vali Mustafa Toprak, Darende ilçesine ilk ziyaretini gerçekleştirdi.

Son yayımlanan Valiler Kararnamesi ile Malatya'ya atanan Vali Mustafa Toprak, Darende ilçesine ilk ziyaretini gerçekleştirdi.

Darende Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser'i ziyaret eden Vali Mustafa Toprak, ilçe hakkında ve belediye çalışmaları ile ilgili bilgiler aldı. Vali Toprak'a Belediye Başkanı Eser tarafından Es-Seyyid Osman Hulusi Efendi'nin Nasihat'ı Şilti hediye edildi. Belediye ziyaretinin ardından Vali Mustafa TopraK, Hulusi Efendi Vakfı'nı da ziyaret ederek, bir süre Vakıf Mütevelli Heyeti Başkanı Hamit Hamidettin Ateş ile görüştü. Toprak'a ziyaretlerinde Emekli Vali Adnan Yılmaz da eşlik etti.

Ziyaretler kapsamında Somuncu Baba Külliyesi, Tanıtım Merkezi ve Kudret Havuzu'nda incele yapan Toprak, "Malatya'nın güzel ilçelerinden ve kutlu bir ocağın bulunduğu, manevi atmosferin olduğu bir noktadayız. Bildiğiniz gibi perşembe akşamı Malatya'da valilik görevimize başladık. Bugün de Darende ilçemizi ziyaret ediyoruz. Belediye başkanımızla birlikte onun Darende'ye yapmayı planladığı projeleri ve uygulamaya geçirdiği projeleri hep birlikte kendisinden dinledik. Darende sadece Malatya'nın değil ülkemizin de önemli kutup noktalarından biri. Buralara bakınca dünyadaki yaşamın maddi boyutu şüphesiz ki önemlidir. Bu maddi boyut insanlarımızı daha iyi yaşatmak adına, teknoloji ile gelişmelerle buluşturmak adına önemlidir. Diğer yandan da insanlarımızın manevi iklimden hissiyatlandırılmaları adına, bu güzellikleri yaşamaları adına, sevgiyi, hoşgörüyü, inanç atmosferinde birlikte mütalaa etmeleri adına da buranın önemli olduğunu düşünüyoruz ve mübarek Ramazan günündeyiz, buradaki manevi ikliminde tüm güzellikleri ile birlikte ülkemizi, milletimizi, Malatya'yı Darende'yi her bir noktayı kapsayacak şekilde insanlarımızla buluşmasını da diliyoruz. Bende bir Müslüman olarak böylesi temiz, içten, güzel bir mekanın düzenlenmiş olmasından, insanlığın istifadesine, huzuruna, sevgisine, hoşgörüsüne sunulmuş olmasından dolayı minnettarlığımı sunmak istiyorum" diye konuştu.

Vali Toprak daha sonra Tanıtım Merkezi'ndeki anı defterini imzaladı. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Toprak Malatya Darende Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title