Haberler

Ağrı Valisi Tekinarslan Patnos'ta İncelemelerde Bulundu

Güncelleme:

Ağrı Valisi Mehmet Tekinarslan, terör örgütü IŞİD'e tepki için izinsiz gösterilerin düzenlendiği Patnos ilçesinde incelemede bulundu.

Ağrı Valisi Tekinarslan Patnos'taAĞRI (AA) - Vali Mehmet Tekinarslan, terör örgütü IŞİD'e tepki bahanesiyle izinsiz gösterilerin düzenlendiği Patnos ilçesinde incelemede bulundu.Vali Tekinarslan, ilçe merkezinde göstericilerin protesto esnasında yakıp yıktığı kamu binaları ve çarşı merkezini inceledi ve Patnos Kaymakamlığında yetkililerden bilgi aldı.Yakılan belediye binası ve Askerlik Şubesini inceleyen Tekinarslan, daha sonra vatandaşlarla sohbet etti.Tekinarslan, "Devletimiz bütün bu olayları yatıştıracak ve zararları karşılayacak güçtedir. Kimse vatandaşlarımıza zarar veremez ve vermeye de hakları yoktur. Herkes sağduyulu olsun ve bir an önce bu eylemleri bıraksın. Memleketin eski haline dönmesini istiyoruz" dedi.Yanan belediye binasını ve araçları gördüğünde çok üzüldüğünü belirten Tekinarslan, Belediye Başkanı Cem Afşin Akbay'a geçmiş olsun dileklerini iletti. ....

Kaynak: AA / Güncel

Mehmet Tekinarslan Patnos Ağrı Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title