Haberler

Vali Tekinarslan Kanser Hastasının Evinde İftar Açtı

Ağrı Valisi Dr. Mehmet Tekinarslan, 40 yaşında kansere yakalanan Kutbettin Sarı isimli vatandaşın evinde iftar açtı.

Ağrı Valisi Dr. Mehmet Tekinarslan, Cumhuriyet Başsavcısı Sadi Doğan, İl Sağlık Müdür Vekili Cesim Solhan ile birlikte Yüzüncü Yıl Mahallesi'nde yaşayan ve 6 ay önce akciğer ve mide kanserine yakalanan 40 yaşındaki Kutbettin Sarı'yı evinde ziyaret ederek ailesiyle iftar açtı. Kiralık bir evde ikamet eden Kutbettin Sarı, 6 ay önce mide rahatsızlığı şikayetiyle gittiği hastanede kanser olduğunu öğrendi. Ramazan ayında zor durumda olan ailelerle iftar açan Vali Tekinarslan da, Sarı'yı evinde ziyaret ederek durumunu bizzat görmek istedi. Evde ziyaret ettiği Sarı'ya geçmiş olsun dileklerinde bulunan Vali Tekinarslan, durumu hakkında bilgi aldı. Daha önce inşaatta çalıştığını belirten Sarı, rahatsızlığından dolayı çalışamadığını, bazı giderlerinin komşuları tarafından karşılandığını belirtti. Eşinin kendisine iyi baktığını söyleyen Sarı, tek istediğinin çocuklarının ortada kalmaması olduğunu dile getirdi.

Devlet olarak kendisine her türlü yardımın yapılacağını belirten Vali Tekinarslan, "İhtiyaç sahibi olmasına rağmen yardım istemeyi kendisine yakıştırmamış bir vatandaşımız. Sağ olsun duyarlı komşuları haber vermişler. Biz de ilgili kurumlarımızın yetkilileri ile birlikte buradayız. Sağlık konusunda gereken çalışmayı sağlık müdürlüğümüz yürütecek. Çalışamadığı için ve evde yattığı için gerekli çalışmalar yapıldıktan sonra hem engelli aylığı hem de evde bakım aylığı bağlanacak. Ayrıca evi bulunmayan vatandaşımızın ev sahibi olması için gerekli incelemeyi yaptıktan sonra ev sorununu bir şekilde çözeceğiz" diye konuştu.

Aileyle birlikte iftar açan Vali Tekinarslan, Sarı'nın çocuklarına çeşitli hediyeler verdi. - AĞRI

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Tekinarslan Solhan Ağrı Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor eleme adayları kim? 28 Mart Perşembe Survivor potada kimler var? Atlanta Hawks Boston Celtics NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 29 Mart Basketbol NBA CANLI İZLE! Atlanta Hawks Boston Celtics NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 29 Mart Basketbol NBA CANLI İZLE! Jasmine bebek toplatılıyor mu, Jasmine bebek nedir? 29 Mart Cuma Hutbesi yayınlandı! 29 Mart Cuma Hutbesi tam metni! Diyanet 29 Mart Cuma Hutbesi! Survivor kim kazandı? 28 Mart Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor kim elendi? 28 Mart Perşembe Survivor'da kim elendi? İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title