Haberler

Vali Taşyapan Kamu Yatırımlarını İnceledi

Van Valisi İbrahim Taşyapan, Edremit ilçesinde hizmete girmesine sayılı günler kalan kamu yatırımlarını ziyaret ederek yetkililerden bilgi aldı.

Van Valisi İbrahim Taşyapan, Edremit ilçesinde hizmete girmesine sayılı günler kalan kamu yatırımlarını ziyaret ederek yetkililerden bilgi aldı.

İlk olarak 300 yataklı Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi ile 200 yataklı Kardiyovasküler Cerrahi (KVC) Hastanesi yerleşkesine giden Vali Taşyapan, burada İl Sağlık Müdürü Dr. Ergun Yanmaz ve Şantiye Şefi Burçin Tansu Taş ile birlikte hastaneleri gezerek incelemelerde bulundu. Dr. Yanmaz ve Şantiye Şefi Taş, Vali Taşyapan'a hastanelerde sona gelinen çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Burada bir açıklama yapan Vali İbrahim Taşyapan, "İnşaatı bitme aşamasına gelen hastaneler çok önemli yatırımlar. Bu çapta bir hastane başka bir ilde bulunmamaktadır. Bu hastane, kısa süre içerisinde hizmete açılmasını müteakip hem ilimiz için hem de bölge illeri için sunulan sağlık hizmetinin kalitesini hem nicelik hem de nitelik olarak çok yükseltecek. Böylelikle Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi büyük bir sağlık kampüsüne dönüşecek" şeklinde konuştu.

Hastanelerdeki incelemelerin ardından Edremit'te konuşlu bir diğer kamu yatırımı olan Nur Tatar Spor Salonu'na geçen Vali Taşyapan, burayı da Gençlik ve Spor Bakanlığı Tesisler Daire Başkanı Salih Kaplan ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç ile birlikte inceledi. 5 bin kişilik spor salonunu, dış mekanlarından, tribünlerine ve salon zeminine kadar inceleyen Vali Taşyapan, bu tesisin Van'da deprem sonrası oluşan kapalı spor salonu açığını kapatacağını söyledi. Böylelikle Vanlıların nezih ve modern bir ortamda spor yapabileceğini ve spor müsabakalarını izleyebileceklerini kaydeden Vali İbrahim Taşyapan, "İlimiz bu tesis ile büyük çaplı spor organizasyonlarına ev sahipliği yapabilecek ve bu durum ilimizin spor turizmini etkileyecektir. Ayrıca tesis, elit sporcu yetiştirilmesine katkı sağlayacaktır" dedi. - VAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Edremit Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title