Haberler

Kilis Valisi Tapsız, Dondurma Üretim Tesisini Ziyaret Etti

Güncelleme:

Kilis Valisi Süleyman Tapsız, yurtdışına da ihracat yapan Kilis KİFADO Dondurma Üretim Tesisini ziyaret etti.

Kilis Valisi Süleyman Tapsız, yurtdışına da ihracat yapan Kilis KİFADO Dondurma Üretim Tesisi'ni ziyaret etti.

Kilis KİFADO Dondurma Üretim Tesisi'nin sahibi Ahmet Murat Toprak tarafından karşılanan Vali Süleyman Tapsız, dondurma üretim tesisinde incelemelerde bulundu.

KİFADO Dondurma sahibi Toprak, dondurmanın üretim tesisini yerinde inceleyen Vali Tapsız'a dondurmanın üretim ve pazarlama aşaması hakkında bilgi verdi.

Toprak, "2013 yılında bölge içi gelişmişlik farklarının azaltılması KOBİ Mali Destek Programı kapsamında İpekyolu Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen proje kapsamında yapılan Dondurma Üretim Tesisimiz 3 bin metrekare alanda kurulmuş olup günde 1 ton dondurma üretimi yapılmakta ve dondurmalarımız yurtdışına da ihraç edilmektedir" dedi.

Vali Süleyman Tapsız'ın yaptığı ziyarette, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Songül Kadıoğlu da hazır bulundu. - KİLİS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Süleyman Tapsız Kilis Yerel Haberler

500

Yorumlar (1)

KİLİSLİ:

içinde 1 gram süt bulunmayan, tamamen yapay şeker ve kimyasallarla üretilmiş bi madde. yiyen 10 dk. sonra içiecek su arıyor. Ne olur bizim süt ve mahlep ile yapılan dondurmamıza maddiyat için bu kötülüğü yapmayın.

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title