Haberler

Vali Süleyman Tapsız, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nde İncelemelerde Bulundu

Vali Süleyman Tapsız haftalık kurum incelemelerine bu hafta da, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile devam etti.

Vali Süleyman Tapsız haftalık kurum incelemelerine bu hafta da, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile devam etti.

Yapımı yeni tamamlanan Gençlik Merkezi'nde gerçekleştirilen toplantıda, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Remzi Arkaltı, çalışmalarda son aşamaya gelinen Yarı Olimpik Yüzme Havuzunun kısa bir süre sonra halkın hizmetine sunulacağını, yapımı devam eden Spor Salonunda ise çalışmaların yoğun bir şekilde devam ettiğini belirtti.

Vali Tapsız'ın yoğun çalışmaları ile girişiminde öncülük yapmış olduğu, 2015 yılı yatırım programı içerisinde yer alan yaklaşık 10 milyon TL' ye mal olacak olan ve içerisinde 1 adet çok amaçlı ana salon ve 4 adet antrenman salonunun bulunduğu Sporcu Eğitim Merkezi için gereken zemin etüt çalışmalarının bitirildiğini ve önümüzdeki günlerde ihale aşamasına gelindiğini ifade etti.

Vali Tapsız'ın, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünde gerçekleştirmiş olduğu incelemeye Vali Yardımcısı Hakan Ezgi, İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili Razaman Sümer, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Songül Kadıoğlu, İl Defterdar Vekili M.Şerif Aygur, İl Milli Eğitim Müdürü Abdurrahman Sevgili, İl Müftüsü Mahmut Karatepe, Çevre ve Şehircilik İl Müdür Vekili Faruk Erke, İl Sağlık Müdürü Uzm.Dr.Yemliha Aksoy, Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Uzm.Dr.Serdar Sarıfakı, İl Yazı İşleri Müdürü İhsan Aray ile Basın ve Halkla İlişkiler Müdür Vekili M.Nuri Yeşilçimen eşlik ettiler. - KİLİS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Süleyman Tapsız Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title