Haberler

Vali Süleyman Kamçı'dan Yeşilyurt Belediyesine Ziyaret

Güncelleme:

Malatya Valisi Süleyman Kamçı Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat'ı ziyaret etti.

Vali Süleyman Kamçı'nın, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat'ı ziyaretine Yeşilyurt Kaymakamı Nesim Babuhanoğlu'da eşlik etti. Malatya Valisi Süleyman Kamçı, çalışmalar hakkında Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat'tan bilgi aldı.

Malatya Valisi Süleyman Kamçı, "Belediye Başkanı ve Belediye Başkan Yardımcılarıyla tanışmak ve iadeyi ziyaret gerçekleştirmek için bugün buradayız. Belediyemizin çalışmaları hakkında bilgi almak ve Yeşilyurt'a hizmet etmenin görev yükünü onlarla paylaşmaktan mutlu olduğumu ifade etmek istiyorum" dedi.

Nezaket ziyaretlerinden dolayı Vali Kamçı'ya teşekkür eden Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat ise, birlikte Yeşilyurt'a hizmet etmeye devam edeceklerini ifade ederek, "Yükümüz ağır, yeni oluşan ve yapılanmasını hızla tamamlayan bir Belediyeyiz. Sayın Valimizin koordinasyonunda bu memlekete hizmet etmeye devam edeceğiz" şeklinde konuştu. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Süleyman Kamçı Abdullah Hacı Yeşilyurt Malatya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title