Haberler

Vali Stresini Kaya Tuzu ile Atıyor

Kayseri Valisi Orhan Düzgün, yoğun iş temposu ile birlikte ortaya çıkan stresten uzaklaşmak ve bunun yanı sıra elektronik eşyaların yaydığı radyasyondan korunmak için kaya tuzundan lamba kullanıyor.

Kayseri Valisi Orhan Düzgün, yoğun iş temposu ile birlikte ortaya çıkan stresten uzaklaşmak ve bunun yanı sıra elektronik eşyaların yaydığı radyasyondan korunmak için kaya tuzundan lamba kullanıyor. Makam odasına özel olarak yapılan kaya tuzu lambası koyan Vali Düzgün, 'Bilim adamları tavsiye ediyor biz de kullanıyoruz. 2 haftadır burada, ortamın havasını da temizliyor. Bakması bile insanı rahatlatıyorö dedi.

Vali Orhan Düzgün, makam odasında bazı bilim adamları tarafından faydalarının olduğu ifade edilen kaya tuzu kullanıyor. Odasında kaya tuzundan özel olarak yapılmış lambaya yer veren Vali Düzgün, 'Bilim adamları tavsiye ediyor, biz de kullanıyoruzö diye konuştu. Kaya tuzunun hava vitaminleri yaydığı ve bulunduğu ortamın havasını temizleyip, hava kalitesini arttırdığını dile getiren Vali Düzgün, 'Kaya tuzu bulunduğu ortamın havasını temizliyor. Bunu bilim adamları da söylüyor ve tavsiye ediyor. Biz de bulunduğumuz ortamın daha sağlıklı bir şekle dönüşmesi amacıyla kaya tuzuna yer verdik. Kayseri Emniyet Müdürümüz Mustafa Aydın daha önce Iğdır Emniyet Müdürlüğü görevini yürütüyordu. Bu nedenle Iğdır'dan hediye olarak geldi, biz de buraya koyduk. Yoğun iş yükü ve bazen yoğun stres altında çalışıyoruz. Bunun yanı sıra çevrede bulunan televizyon, bilgisayar gibi elektronik eşyalarla da sıkı temasta bulunduğumuz için onların çevreye yaydığı zararlı akımlardan kaya tuzu ile korunmaya çalışıyoruz. Polen sorunu gibi bulunduğumuz ortamın havasını da temizliyor. Yani kaya tuzu ile ortamı temizlemek amacıyla böyle sağlıklı bir çözüm düşündükö dedi.

Kaya tuzunun 2 haftadır makam odasında olduğunu dile getiren Vali Düzgün, 'Olumlu etkisini hissediyoruz. Mutlaka fiziki etkisi de vardır ama psikolojik etkisi de çok önemli. Kaya tuzuna bakmak etkiliyorö diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Vali Orhan Düzgün Orhan Düzgün Kayseri Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title