Haberler

Vali Şerif Yılmaz'ı Duygulandıran Şiir

Kütahya’da bir sunucunun törende okuduğu ’Asker Duası’ adlı şiir, Vali Şerif Yılmaz’ı duygulandırdı.

Kütahya'da bir sunucunun törende okuduğu 'Asker Duası' adlı şiir, Vali Şerif Yılmaz'ı duygulandırdı.

Vali Yılmaz, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde yapımı tamamlanan Medine Camii'nin açılış törenine katıldı.

Törende müftülük personeli sunucu Mustafa Sivrikaya, Ziya Gökalp'in yazdığı 'Asker Duası' isimli şiiri okundu.

Şiir sonrası konuşmasını yapmak üzere kürsüye gelen Vali Yılmaz, yıllar önce aynı şiiri okuyan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın hapse atıldığını hatırlattı.

Şiir karşısında duygulandığını dile getiren Vali Yılmaz, "Minarelerden rahatsızlık duyanların bu ülkede bir zamanlar neler yaptığını gösteren en önemli kanıtlardan bir tanesi. O şiiri okuduğu için hapse giren Cumhrubaşkanımız bugün yaptığı külliyenin içerisine ülkemize ve milletimize yakışır bir cami yaptı. Ülkemizin bugün için bulunduğu konuma baktığınızda çok iyi noktaya geldik. İlimizde ihtiyaç duyduğumuz alanlarda, bölgelerde devlet vatandaş işbirliği içerisinde cami yapmaya çalışıyoruz. Eski Emniyet Müdürlüğü binasının olduğu yere cami yapılacak. Kısa zaman içerisinde imar çalışmaları gerçekleştirilecek. Belediyemizle beraber yaptığımız çalışmalarda Kütahya'da cuma camisi dediğimiz geniş ve büyük bir külliye şeklinde özellikle cuma ve bayramlarda, büyük cenaze namazları kılınması gereken zamanlarda da kullanılmak üzere böyle bir caminin yer aşamasıyla ilgili çalışmalar başlatıldı. İnşallah kısa sürede tamamlanır, Kütahya'ya yakışır şekilde yapmış oluruz" ifadelerini kullandı. (EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Recep Tayyip Erdoğan Şerif Yılmaz Ziya Gökalp Kütahya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title