Haberler

Vali Şerif Yılmaz Gediz'de Yatırımları İnceledi

Kütahya Valisi Şerif Yılmaz, Gediz ilçesini ziyaret ederek bir dizi yatırım, sağlık ve eğitim kurumu inşaatını inceledi.

Kütahya Valisi Şerif Yılmaz, Gediz ilçesini ziyaret ederek bir dizi yatırım, sağlık ve eğitim kurumu inşaatını inceledi.

Kütahya Valisi Şerif Yılmaz'a Gediz Kaymakamı Avni Kula, Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Turgut Çıtak, İlçe Emniyet Müdürü Hacı Çağlar ve kamu kurum ve kuruluş yöneticileri karşıladı.

İlk önce Gediz Organize Sanayi Bölgesi (GOSB) Müteşebbis Heyeti Toplantısına katılan Kütahya Valisi Şerif Yılmaz, toplantıya başkanlık ederek GOSB 2015 yılı Denetleme Kurulu raporları, 2016 yılı yatırımları ve hedefleri ile 2016 yılı bütçesinin 5 milyon 337 bin 648 liraya çıkarılması kararlarını görüştü.

Daha sonra Van'dan Gediz Organize Sanayi Bölgesi'ne getirilerek onarılan 184 deprem konteynırını inceleyen ve denetleyen Kütahya Valisi Şerif Yılmaz, Gediz Kaymakamı Avni Kula'dan bilgi aldı.

Buradan inşaatı devam eden 100 yataklı Gediz Devlet Hastanesi'ne geçen Kütahya Valisi Şerif Yılmaz, yetkililerden bikgi aldı.

Vali Şerif Yılmaz, hastane inşaatı incelemesinden sonra Devlet Yatırım Programı çerçevesinde yaptırılan Gediz Evliya Çelebi Anadolu Öğretmen Lisesi Spor Salonunu törenle hizmete açtı ve ardından Gediz Anadolu İmam Hatip Lisesi ile bu okulun spor salonu inşaatlarını inceledi. Vali Yılmaz, Gediz Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin 3 milyon 551 bin 328 TL'ye, spor salonunda 749 bin 300 TL'ye mal olacağını ve inşaatların çok hızlı ilerlediğini söyledi.

Vali Şerif Yılmaz, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından inşa edilen Gediz Fen Lisesi Öğrenci Yurdunda da inceleme ve denetlemelerde bulundu.

26 etüt salonu bulunan ve 140 kız, 120 erkek olmak üzere 260 öğrencinin barındığı yurdun 3 milyon 206 bin 60 TL'ye mal olduğu bildirildi.

Son olarak Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Gediz Meslek Yüksekokulu'na geçen Vali Şerif Yılmaz, yerleşke içerisinde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yatırım Programı çerçevesinde yapımına başlanan Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) yurdunu yerinde inceledi.

Vali Şerif Yılmaz, 500 öğrenci kapasiteli 33 bin 300 metrekare alana sahip 2 yatakhane ve 1 sosyal tesis olmak üzere 3 bloktan oluşan yurt inşaatının 2016 -2017 akademik yılında hizmete hazır olacağını kaydetti.

Vali Yılmaz, son durağı olan MYO idare merkezine geçerek Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Fethullah Karamete'den okulun genel durumu hakkında bilgiler aldı.

Görüşmenin ardından öğrencilerin giyim sergisini de inceleyen Vali Şerif Yılmaz buradan yemekhaneye geçti ve günün menüsüne baktı. Aşçılarla bir süre sohbet eden Vali Yılmaz daha sonra ilçeden ayrıldı.(MA-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Şerif Yılmaz Kütahya Gediz Kula Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title