Haberler

Vali Şentürk Sorgun'a Veda Ziyaretinde Bulundu

Yozgat Valisi Necati Şentürk, Sorgun ilçesinde veda ziyaretinde bulundu.

Yozgat Valisi Necati Şentürk, Sorgun ilçesinde veda ziyaretinde bulundu.

Şentürk, ilçede Kaymakam Levent Kılıç, Belediye Başkanı Ahmet Şimşek, daire müdürleri ve vatandaşlar tarafından karşılandı.

Kaymakam Levent Kılıç'ın makamında bir süre sohbet eden Vali Şentürk daha sonra kaymakamlık toplantı odasında kendisiyle vedalaşmaya gelenlerle helalleşti.

Vali Şentürk, burada yaptığı konuşmada, kişilerin geçici, devletin devamlı olduğunu söyleyerek, "Bey atına bu gün başkası biner, yarın o iner, bir başkası biner. Bizde öyleyiz. Biz indik, yarın başkası binecek. Ben buradan İstanbul'a gidiyorum, doğasıyla, güzellikleriyle, tarihiyle, maneviyatıyla tam bana göre" dedi.

Vali Şentürk, vedalaşma sırasında Bahadın beldesinden, ekonomik gücü yerinde olmayan ve elektrik borçlarını ödeyememesi nedeniyle, elektrikleri 3 aydır kesik olan bir vatandaşa da bu konuda yardımcı olacağı sözünü verdi.

Vali Necati Şentürk, kendisini karşılamaya gelenlerle tek tek vedalaşarak Belediye Başkanlığı'na geçti. Burada, belediye personeli ve belediye meclis üyeleriyle de vedalaşan Vali Şentürk'e, Belediye Başkanı Ahmet Şimşek, üzerinde Sorgun resmi bulunan çini tabak hediye etti.

Muhabir: Şahin Özmen / Ömer Sarı

Yayıncı: Tevfik Işık - YOZGAT

Kaynak: AA / Yerel

Necati Şentürk Ahmet Şimşek Yozgat Sorgun Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title