Haberler

Vali Şentürk, Engellileri Sevindirdi

Kırşehir Valisi Necati Şentürk ve AK Parti Kırşehir Milletvekili Mikail Arslan, engelli vatandaşlara 10 akülü, 25 tekerlekli sandalye dağıttı.

Kırşehir Valisi Necati Şentürk ve AK Parti Kırşehir Milletvekili Mikail Arslan, engelli vatandaşlara 10 akülü, 25 tekerlekli sandalye dağıttı.

Engelsiz Yaşam, Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğüne bağlı Gündüzlü Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde gerçekleştirilen dağıtım töreninde konuşma yapan Şentürk, engelli vatandaşların yüzlerini gülerken görmenin kendilerini mutlu ettiğini söyledi.

Gündüzlü Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi ve dağıtılan araçlar hakkında bilgiler veren Vali Şentürk, şöyle konuştu:

"Bugün, engelli vatandaşlarımızın fedakar annelerine daha önce verdiğimiz bir sözü yerine getiriyoruz. Devletimiz, engelli kardeşlerimizin hayatlarını kolay sürdürmeleri için her türlü yardımı yapmaktadır. Biz de onlara gereken desteği vermekteyiz. Gündüzlü Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi, engelli çocuklarımıza bir gün boyunca bakacak, aileleri de gündelik işleriyle ilgilenecekler. Engelli çocuklarımız evlerinden servisle alınıp buraya getiriliyor, çıkışta da tekrar evlerine bırakılıyor. Ülkemizde var olan birkaç merkezden en teferruatlı olan bakım merkezi bizimki. Engel diye bir şey yoktur, bu çocuklarımız bizlere kutsal birer emanettir.."

Milletvekili Mikail Arslan da engellilere desteklerinden dolayı Vali Şentürk'e teşekkür etti. Arslan, "Gündüzlü Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi, engelli çocuklarımızın bakımı konusunda ailelere çok yardımcı olmaktadır. Vatandaşlarımıza daha kaliteli hizmetler vermek adına çalışmalar yürütmekteyiz." şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından 10 akülü, 25 tekerlekli sandalyenin dağıtımı yapıldı.

Törene, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ramazan Baykara, Şirin Kırşehir Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Servet Avkapan, ilgili kurum amirleri ve engelli vatandaşların yakınları katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Necati Şentürk Mikail Arslan AK Parti Kırşehir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Üsküdar- Samandıra metro hattı neden çalışmıyor? Üsküdar- Samandıra metro hattında kaza mı oldu? Şevket Çoruh'a Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'a ne zaman geri dönecek? 1 Mayıs'ta Taksim meydanında kutlama yapılacak mı? Vali açıklama yaptı mı? 24 Nisan'da okullar tatil mi? 24 Nisan tatil mi? 24 Nisan'da okullar tatil olacak mı? ANKARAGÜCÜ- BEŞİKTAŞ MAÇI: ZTK maçı ne zaman, nerede oynanacak? Ankaragücü- Beşiktaş maçı izle! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title