Haberler

Vali Şahin, Uzunköprü İlçesinde Ziyaretlerde Bulundu

Edirne Valisi Dursun Ali Şahin, Uzunköprü ilçesinde ziyaretlerde bulundu.

Edirne Valisi Dursun Ali Şahin, Uzunköprü ilçesinde ziyaretlerde bulundu.

Şahin gezi ve incelemelerde bulunmak üzere gittiği Uzunköprü'de İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret etti.

Uzunköprü Kaymakamı Kemal Yıldız ile birlikte İlçe Emniyet Müdürlüğüne giden Vali Şahin ilçedeki asayiş hakkında bilgi aldı. Vali Şahin daha sonra Uzunköprü ilçe Jandarma Komutanlığına geçerek personel ile bir süre görüştü. İl Jandarma Komutanı Albay Kamuran Ersan'ında hazır bulunduğu ziyarette jandarmanın sorumluluk alanındaki çalışmaları hakkında bilgiler verildi.

-Vali Şahin Uzunköprü'deki tarihi eserlerde incelemelerde bulundu

Şahin,  Uzunköprü'deki tarihi eserlerde incelemelerde bulunarak restorasyon çalışmaları hakkında bilgi aldı.Habib Hoca ve Halise Hatun camilerinde incelemelerde bulunan Edirne Valisi Şahin, Vakıflar Bölge Müdürü Osman Güneren'den restorasyon çalışmaları hakkında bilgi aldı. Uzunköprü Kaymakamı Kemal Yıldız ve beraberindeki heyet ile birlikte tarihi eserlerde incelemelerde bulunan Vali Şahin,  tarihi eserlerin bir ülkenin tapusu ve bir milletin de kimliği olduğunu ifade ederek, tarihi eserleri atalarımızdan aldığımız gibi sağlam bir şekilde gelecek nesillere aktarmamız gerektiğini söyledi.,

Şahin daha sonra Uzunköprü ilçesine bağlı Kırcasalih'te okullarda ve Trakya Üniversitesi Uzunköprü Meslek Yüksek Okulunda incelemelerde bulundu.

Uzunköprü Kaymakamı Kemal Yıldız ile birlikte, Uzunköprü Kırcasalih İlk ve Ortaokulunda incelemelerde bulunan Vali Şahin, öğretmen ve öğrencilerle birlikte derse katıldı.  Daha sonra Trakya Üniversitesi Meslek Yüksek Okuluna geçen Vali Şahin,  okul müdürü Prof. Dr. Erol Çakır'dan bilgi aldı.

-Başsavcıya taziye ziyareti

Vali Şahin Uzunköprü Cumhuriyet Başsavcısı Agah Oktay Kamış'ı da ziyaret etti.

Uzunköprü Kaymakamı Yıldız ile Uzunköprü Cumhuriyet Başsavcısı Kamış'ı ziyaret eden Vali Şahin, savcı Mehmet Selim Kiraz'ın İstanbul'da teröristler tarafından görevi başında şehit edilmesi nedeniyle taziyelerini iletti.

Kaynak: AA / Yerel

Dursun Ali Şahin Kırcasalih Uzunköprü Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
title