Haberler

Vali Şahin Mikrofonun Bozuk Olmasına Sinirlendi: Bir Daha Burada Toplantı Yapmayın

Giresun Valisi Dursun Ali Şahin, bir restorandaki toplantıda konuşma yapmak için çıktığı kürsüde mikrofonun bozuk olmasına sinirlendi.

Giresun Valisi Dursun Ali Şahin, bir restorandaki toplantıda konuşma yapmak için çıktığı kürsüde mikrofonun bozuk olmasına sinirlendi. Vali Şahin, "11 ay önce de bozuktu. 500 lira veremeyen adamın tesisinde yemek yenmez" derken resmi toplantıların bir daha bu salonda yapılmaması talimatını verdi.

Giresun Defterdarlığı, 23'üncü Vergi Haftası nedeniyle 'Ayvasıl Liman Restaurant'ta yemekli toplantı düzenledi. Toplantıya, Giresun Valisi Dursun Ali Şahin'in yanı sıra, AK Parti Giresun Milletvekilleri Mehmet Geldi ve Adem Tatlı, Belediye Başkan Vekili Hayati Tökez, daire müdürleri, meslek odası temsilcileri, esnaf ve işadamları ile davetliler katıldı. Konuşma yapmak için kürsüye gelen Vali Dursun Ali Şahin, mikrofonun bozuk olduğunu görünce sinirlendi, konuşma yapamadan yerine döndü. Sesini yükselten ve elini masaya vuran Vali Şahin, şöyle dedi:

"11 ay önce Giresun'a geldiğim günlerde burada bir konuşma yaptım. O zaman da mikrofon bozuktu, 'Değiştirin' dedim. 500 lira veremeyen adamın tesisinde yemek yenmez. Bu Giresun için ayıptır. 500 liraya telsiz mikrofon değiştirilmez mi ? Ben konuşmuyorum."

Resmi dairelerin aynı yerde bir daha toplantı yapmamasını isteyen valinin sözleri alkışlandı. Salon görevlilerinin çalışmasına rağmen mikrofon düzelmeyince Defterdar Sedat Ayyıldız, Vali Şahin'den özür dileyerek üzgün olduğunu dile getirdi.

Daha sonra oturduğu masada ayağa kalkarak mikrofon kullanmadan kısa bir konuşma yapan Giresun Valisi Dursun Ali Şahin, 20 bin civarında vergi mükellefi bulunan kentte 2011 yılında 397 milyon lira vergi tahakkuk ettiğini bunun da 255 milyon lirasının tahsil edildiğinisöyledi. Vali Şahin, "Bu Giresun'un başarısıdır" dedi. Vali Şahin, konuşmasının ardından kurumlar vergisi birincisi Acar İnşaat'ın sahibi Ali Acar ile gelir vergisi birincisi, akaryakıt bayisi Ramazan Usta'ya ödüllerini verdi. - Giresun

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Dursun Ali Şahin Mehmet Geldi Ak Parti Giresun Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title