Haberler

Vali Şahin'e Veda Yemeği

Valiler Kararnamesi ile merkez Valiliğine atanan Giresun Valisi Şahin için veda yemeği düzenlendi

Valiler Kararnamesi ile merkez Valiliğine atananGiresun Vali Dursun Ali Şahin için veda yemeği düzenlendi.

Bir restaurantta düzenlenen yemekte konuşan Vali Dursun Ali Şahin, Giresun'da 28 ay önce sevgi, heyecanla göreve başladığını, aynı duygularla da görevinden ayrıldığını söyledi.

Şahin, Giresun sevdasının hiçbir zaman bitmeyeceğini aktararak,"Herkes bu dünyada rolünü oynuyor. O rolünü oynayıp 'Allaha ısmarladık' diyor. Bizim de senaryomuz burada bitti. Ama bizim Giresun sevdamız hiçbir zaman bitmeyecek. Benim için kalacak olan sizlere olan hasret. Giresun'daki göreve olan hasret" dedi.

"Benim maksadım Allah'ın rızalığı içindir. Giresun'da aldığım 'Allah razı olsun' ifadeleri benim sırtımı yere getirmeyecektir" diyen Şahin, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Tabi ki bu görev esnasında hatalar, kusurlar olmuştur. Hata mutlaka bendedir. Hatası da bendedir, kusuru da bendedir, suçu da bendedir. İnsanların hataları vardır. Kimse tam anlamıyla kusursuzum diyemez. Eğer söyleyen varsa inanın yalan söylüyordur. Kusursuzluk sadece peygamberlere mahsustur. Bazen o samimi ifadeler başka anlamlara çekildi. Vallahi o samimi ifadeleri başka anlamlara çekenlere hakkımı helal etmiyorum. Beni zor durumda bırakanlara kesinlikle hakkımı helal etmiyorum. Ben buraya heyecanla geldim. Arkadaşlarıma hep bunu aşıladım. Heyecanı vermeye çalıştım. Bu denli çalışanlar 3-5 kuruşa muhtaç olmak için çalışanlar tutup da benim bu güzel iyi niyetimi kötüye kullananlara hakkım haram olsun. Onlara bu dünyada zehir olsun diyorum"

Giresun'da çalışma arkadaşlarının da katkıları ile önemli hizmetlere imza attıklarını vurgulayan Şahin," Biz buraya sevgiyle, heyecanla geldik. Heyecanla çalıştık. Hafta sonu, bayram demeden çalıştık. Bir şeyler verebilmek için çalıştık. Burada sevgiyi aşıladık. Bugün aranızdan ayrılıyoruz. Sizlere bu akşam arzu veda ediyoruz. Zaman artık ayrılık zamanıdır" diye konuştu.

Yemekte sivil toplum kuruluşları tarafından Vali Şahin'e teşekkür plaketleri verildi.

Yemeğe Ordu Valisi Kenan Çiftçi, Gümüşhane Valisi Dr. Yusuf Mayda, AK Parti Giresun Milletvekili Mehmet Geldi, CHP Giresun Milletvekili Selahattin Karaahmetoğlu, Giresun Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Hacı Abdullah Doğan, Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, kaymakamlar, belediye başkanları, STK temsilcileri ile davetliler katıldı. - Giresun

Kaynak: AA / Yerel

Dursun Ali Şahin Giresun Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title