Haberler

Vali Şahin'e Hastanede Kedi Şikayeti

"Sayın valim, hastanenin içi kedi kaynıyor" Haber-Kamera: Çağatay KENARLI - İSTANBUL / DHA İstanbul Valisi Vasip Şahin, İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi'nde yoğun bakımda yatan Yaşar Kemal'i, ziyaretinin ardından aracına ilerlediği "kedi" şikayetiyle karşılaştı.

"Sayın valim, hastanenin içi kedi kaynıyor"

Haber-Kamera: Çağatay KENARLI - İSTANBUL / DHA

İstanbul Valisi Vasip Şahin, İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi'nde yoğun bakımda yatan Yaşar Kemal'i, ziyaretinin ardından aracına ilerlediği "kedi" şikayetiyle karşılaştı. Vali Şahin'in yanına yaklaşan Hanife Çıldır tokalaştıktan sonra bir şikayeti olduğunu dile getirdi. Çıldır, 'Sayın valim, hastanenin içi kedi kaynıyor. İnsanlar hastaneye geliyor. Ben özellikle Çapa ve Cerrahpaşa Çocuk acillerine gitmenizi istiyorum. Bir de acil hastalara iki yıl sonrasına MR için gün veriliyor" dedi.

Vali Şahin ise şikayet üzerine yanında bulunan doktorlara yönelerek, 'Konuyu kendilerine iletiyorum. Hocalarımız o konu ile ilgilenecekler" şeklinde açıklamada bulundu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Üniversitesi Yaşar Kemal vasip şahin istanbul Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title