Haberler

Vali Şahin'den İlçe Ziyaretleri

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Vali Şahin'in ziyaretlerinden görüntüler İstanbul Valisi Vasip Şahin, Çatalca ve Silivri'de çeşitli ziyaretlerde bulundu.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Vali Şahin'in ziyaretlerinden görüntüler İstanbul Valisi Vasip Şahin, Çatalca ve Silivri'de çeşitli ziyaretlerde bulundu.Vali Şahin, ilk önce Çatalca Kaymakamı İnci Sezer Becel'i ziyaret etti. Becel, Vali Şahin'e Çatalca'nın tarihi yapısı, ilçedeki önemli tarihi eserler, coğrafi yapısı, nüfus durumu, ekonomik durumu ve yürütülen projeler hakkında bilgi verdi.Ziyaretin ardından Kaymakam Becel ile Çatalca Belediyesi'ne geçen Vali Şahin, burada Belediye Başkanı Cem Kara'dan, belediyenin projeleri ve çalışmaları hakkında bilgi aldı. Yaklaşık bir saat süren görüşmenin ardından Vali Şahin, Kaymakam Becel ve Başkan Kara ile Binkılıç Geri Gönderme Merkezi'nde incelemelerde bulundu.Vali Şahin, Çatalca'daki ziyaretinden sonra Silivri Kaymakamı Faruk Bekarlar'ı ziyaret etti. Kaymakamlıkta, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, İl Jandarma Alay Komutanı Gürcan Sercan, İlçe Emniyet Müdürü Haydar Özdemir ve kurum müdürleriyle bir araya gelen Şahin, yetkililerden asayiş, eğitim, sağlık ve sosyal projeler hakkında bilgi aldı.Şahin, Silivri İş adamları Derneği Başkanı Hakan Kocabaş'ı ziyaret ettikten sonra ilçeden ayrıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Vasip Şahin İstanbul Silivri Çatalca Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak? Muhtarlıklar kalkıyor mu? Türkiye'de kaç muhtar var, maliyeti ne kadar?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title