Haberler

Vali Şahin, Askon Üyeleriyle Bir Araya Geldi

Samsun Valisi İbrahim Şahin, Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) tarafından düzenlenen kahvaltı programına katıldı.

Samsun Valisi İbrahim Şahin, Anadolu Aslanları İşadamları Derneği (ASKON) tarafından düzenlenen kahvaltı programına katıldı.

ASKON tarafından düzenlenen kahvaltı programı, ASKON Derneği üyesi Ali Türkan'ın 15 Temmuz darbe girişiminin 40. günü olması nedeniyle 15 Temmuz gecesi şehit olan asker, polis ve sivil halk adına okunan Yasin-i Şerif ile başladı.

Okunan sure ve yapılan duanın ardından ASKON Şube Başkanı Furkan Okudan, yaptığı konuşmada "15 Temmuz gecesi ülkemizde acı bir tecrübe yaşadık, yaşadığımız bu tecrübeden Türk Milleti'nin genlerinde bulunan cesareti ve yürekliliği sayesinde Türk Silahlı Kuvvetleri'nin emir komuta zincirinin dışında, ordumuzun imkanlarını gasp etmiş FETÖ/PDY silahlı terör örgütü tarafından girişilen darbe operasyonuna karşı zafer elde edilmiştir. Bu zaferde, haince planlanmış oyunlara kanmayan şanlı Türk Ordusunun şerefli askerlerine, olayların daha kötü noktalara gelmemesi adına görevi başında mücadele eden kahraman Türk Polisine, tek yürek şekilde hareket eden yüce Türk Milletine bugün bu kürsüden konuşabilme imkanımızı elimizden alınmasına müsaade etmedikleri için teşekkür ediyorum" dedi.

Vali İbrahim Şahin ise yaptığı konuşmada, "Türkiye çok zor bir süreç yaşadı. İnşallah şer gibi görünen bu olaylar zinciri ülkemiz için hayırlara vesile olacak. Bu sebeple Ülkemiz önümüzdeki çok kısa süre içerisinde süper güç veya önemli devletler içerisinde yerini alacaktır. 15 Temmuz'la ilgili olarak herkes bir şeyler söylüyor. Özellikle bazıları sesini çok yükseltiyor onlara çok itibar etmemenizi ısrarla söylüyorum. Sürekli televizyonlara çıkıp gazetelere demeç veren insanların aslında arkalarında bir sürü defolar olduğunu görüyoruz. Ben biraz bu yüksek sesle bağıranları kendi kusurlarını örtmeye çalışan insanlar gibi görüyorum. Türkiye 15 Temmuz sürecini çok kısa sürede atlattı. Bu tarz kalkışmanın yüzde 1' i batı ülkelerinde olsa kıyameti kopartırlar. Paris'teki saldırıda bütün dünya liderlerini toplayıp kol kola yürüdüler. Bizim 15 Temmuz Darbe Girişimi gecesinde 241 şehit ve 2000'in üstünde gazimiz, yaralımız var 'geçmiş olsun' dileklerinde bile bulunmuyorlar. 15 Temmuz darbe girişimi aslında Türkiye'nin savaşamaz hale getirilmesi projesiydi. Silahlı Kuvvetlerimiz yurt dışında NATO içerisinde en büyük 2. Ordu. Dünyada da sayılı ordular arasında sayılı ülkeler arasında. Bazı askerler kafasını, beynini başkalarına satmış. İşte Pensilvanya'daki meczuba adeta kafalarını teslim etmişler. Bundan sonraki süreçte çok daha dikkatli davranmamız gerekiyor. 15 Temmuz darbe girişimi bize bir şeyi daha gösterdi. Güçlü olduğunuz taktirde, milli gelir seviyemizin 15-20,000 dolar seviyesine çıktığı taktirde bunlar kendilerine insan bulamayacaklar. Ekonomisi güçlü olan hiçbir ülkede darbe girişimi de olmaz, ihtilal kavramı da olmaz, bunlar zihinlerinden bile geçmez. Ailelerin ekonomik durumları iyi olması, bu yapılanları çok iyi başaramayacaklar anlamına gelir. Hepimize çok ciddi görevler düşüyor. Gerçekten çok çalışmak durumdayız. Ekonomik olarak çok çalışmak zorundayız. Ekonomik durumları zayıf olan ailelerin çocuklarını imkansızlıkları olduğu için okutmak adına beyinlerini kiralıyorlar adete mankurt hale dönüştürüyorlar" diye konuştu.

Konuşmaların ardından ASKON şube başkanı Furkan Okudan, Vali İbrahim Şahin'e ve kahvaltı programına katılan protokol üyelerine bir tablo takdim etti.

ASKON derneğinin düzenlediği kahvaltı programına ayrıca Garnizon Komutanı P. Albay Sedat Bulut, Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Yavuz, İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz ve dernek üyeleri katıldı. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İbrahim Şahin Ali Türkan Türkiye Samsun Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
title