Haberler

Vali Öztürk Vatandaşlarla Bayramlaştı

Güncelleme:

Bitlis Valisi Orhan Öztürk, Ramazan Bayramı münasebetiyle Güroymak'ta kurum amirleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, işadamları ve vatandaşlarla bayramlaştı.

Bitlis Valisi Orhan Öztürk, Ramazan Bayramı münasebetiyle Güroymak ilçesinde kurum amirleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, işadamları ve vatandaşlarla bayramlaştı.

Muş Caddesi üzerinde bulunan öğretmenevi bahçesinde gerçekleştirilen bayramlaşmaya Güroymak Kaymakamı Çağlayan Kaya, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Halil Şen de katıldı. Burada bir konuşma yapan Bitlis Valisi Orhan Öztürk, maneviyat dolu bir ay olan Ramazan ayını geride bıraktıklarını hatırlatarak, "Birbirimizi ne kadar muhabbetle, sevgiyle görerek konuşabilirsek tahmin edemeyeceğimiz bereketini görebiliriz. Batı bölgelerimize nazaran bu bölgemizde bayramlar daha iyi kutlanıyor. İnsanlar bir birlerine gidip geliyorlar. Sürekli bir arada yaşadığınız için güzelliklerinizi göremeyebilirsiniz. Ama bizler dışarıdan geldiğimiz için bunu bariz bir şekilde görüyoruz. Bayramlaşmaya katıldığınız için siz değerli vatandaşlarıma teşekkür ediyorum" dedi.

Konuşmanın ardından misafirlere tatlı ve içecek ikramı yapıldı. - BİTLİS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ramazan Bayramı Orhan Öztürk Güroymak Bitlis Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title