Haberler

Vali Orhan Düzgün ve AK Parti Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki'den Hain Saldırıya Kınama

Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde meydana gelen saldırıyı Vali Orhan Düzgün ve AK Parti Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki twitter hesabından paylaştıkları mesajlarla kınadı.

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde meydana gelen saldırıyı Vali Orhan Düzgün ve AK Parti Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki twitter hesabından paylaştıkları mesajlarla kınadı.

Kayseri Valisi Orhan Düzgün, kendi hesabından yayınladığı mesajında "Birliğimiz ve kardeşliğimize yapılan bir saldırıdır. Hayatını kaybeden kardeşlerimize Allah'tan rahmet, yaralılara şifa diliyorum" ifadesinde bulundu.

AK Parti Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki ise, "Şanlıurfa Suruç'ta bombalı terör saldırısını şiddetle kınıyorum. Bu ülkenin siyasi istikrarının ne kadar önemli olduğu ortadadır. Buna kasteden Türkiye'yi hedef alan içeriden ve dışarıdan kirli merkezlere karşı uyanık olmak gerekiyor. Bu ve benzer terör eylemlerinde her zaman ilk bakışta görülenler dışında gösterilmeyen hedefler olduğu dikkat nazarlarından kaçmamalı. Bugüne kadar bir çok tezgahı ve her türlü kirli hesabı boşa çıkaran Türkiye, bu kirli oyunu da bozacaktır" ifadesinde bulundu. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Vali Orhan Düzgün Mehmet Özhaseki Ak Parti Kayseri Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title