Haberler

Vali Oduncu, Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Osmaniye Valisi Mehmet Oduncu, mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.

Osmaniye Valisi Mehmet Oduncu, mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.

Vali Oduncu, Ahmet Cevdet Paşa Toplantı Salonunda düzenlenen toplantıda, mahallelerin sorunlarını tespit etmek amacıyla muhtarlarla bir araya gelindiğini söyledi.

Sorunların çözümü için yöneten ve yönetilenler arasında iyi iletişim kurulması gerektiğini belirten Oduncu, bu konuda üzerlerine düşen vazifeyi en iyi şekilde yapma noktasında hep beraber gayret göstererek, kenti daha yaşanılır hale getirmek için çalışacaklarını ifade etti.

Oduncu, mahallelerde sayıları az da olsa çeşitli nedenlerden dolayı okula devam edemeyen çocuklar olduğuna dikkati çekerek, şunları söyledi:

"Bu konuda okul müdürlerimiz gerekli takibi yapıyorlar. Muhtarlarımızın da mahallelerinde okula devam etmeyen çocukları tespit etmeleri ve aileleri çocuklarını okula göndermeleri doğrultusunda teşvik etmeleri önemli. Muhtarlarımızın, mahallelerinde maddi yetersizlik nedeniyle okula devam edemeyen çocuklarımız da var ise bize bildirmeleri halinde, bu konuda ailelere destek olacağız ve çocuklarımızın eğitim görmelerini sağlayacağız."

Oduncu, muhtarlardan, mahallelerdeki yetim, yaşlı ve yardıma muhtaçlar konusunda bilgi vermelerini de isteyerek bu konuda gerekenlerin yapılacağını bildirdi. - Osmaniye

Kaynak: AA / Yerel

Celalettin Cerrah Mehmet Oduncu Osmaniye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title