Haberler

Vali Nayir: Kütahya Halkı, 15 Temmuz'da Kendisine Yakışanı Yaptı

Kütahya İl İdare Şube Başkanları Toplantısı Vali Ahmet Hamdi Nayir başkanlığında gerçekleştirildi.

Kütahya İl İdare Şube Başkanları Toplantısı Vali Ahmet Hamdi Nayir başkanlığında gerçekleştirildi.

İl Özel İdaresi Meclis Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıya Vali Yardımcısı Hüdayar Mete Buhara ile İdare Şube Başkanları katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Kütahya Valisi Ahmet Hamdi Nayir sözlerine, 15 Temmuz'da başlayan darbe girişiminde şehit olanlara Allah'tan rahmet, ailelerine sabır dileyerek başladı. Vali Nayir, "15 Temmuz'da başlayan, hiçbirimizin arzu etmediği, ülkemizin menfaatlerine olmayan bir hareketle karşı karşıya kaldık. Allah'a hamdolsun ki bugün itibariyle bu kalkışmanın sonuçlarını silmede büyük mesafe kat edilmiş, ülkede huzur ve düzen yeniden eski rayına oturtulmaya çalışılmıştır. Kütahya özelinde baktığımızda, diğer illerdeki olaylar bizi her ne kadar üzse, yüreğimizi yaksa, akan kanlar, giden canlar bizim canlarımız desek de hamdolsun Kütahya olarak kendine yakışanı yapmıştır. Buradaki bütün kuruluşlarımız üzerine düşen görevi hakkıyla yerine getirmiştir. Vatandaşlarımız da milli iradeden ve demokrasiden yana olduğunu en güzel, itidalli ve gösterişli bir şekilde, rahatından, huzurundan, yatağından ayrı kalarak göstermişlerdir. Dileriz ki bu çalışmalar, faaliyetler sonuçlanana kadar aynı hassasiyette devam etsin" dedi.

Toplantıda, Kütahya'nın yönetim, ekonomik, sağlık ve sosyal yardım, kültür ve bayındırlık işleriyle ilgili işlerin ahenkli olarak yürütülmesi için alınması gereken tedbirler görüşüldü. (EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Hamdi Nayir Mete Buhara Kütahya Yerel Haberler

title