Haberler

Vali Nayır, Kamu Kurumlarına İadeyi Ziyaretlerini Sürdürüyor

Vali Ahmet Hamdi Nayir, kamu kurumlarına iadeyi ziyaretlerde bulunmayı sürdürüyor.

Vali Nayir, Vali Yardımcısı Mustafa Güney ile birlikte İl Defterdarlığı ziyaret etti. Nayır, Defterdar Mustafa Şahin, yardımcısı Mustafa Karadeniz ile birim müdürleri tarafından karşılandı. Defterdar Şahin ile bir süre görüşen ve daha sonra birim müdürleriyle bir araya gelen Vali Nayir, kamu hizmetini beraber yürüttüklerini, bu nedenle kurumları tanımak amacıyla ziyaretlerde bulunduğunu ifade ederek, "Maliye Bakanlığı geleneğini oluşturmuş, kendi hiyerarşisini, devlet yapısı içerisinde kabul ettirmiş nadir bakanlıklardan biridir. Her kurum işini önemli görmeli ki başarılı olsun, başarının şartı bu. Devlet olarak büyük bir çalışma yapıyoruz, ama bu toprakların bize armağan ettiği en güzel sözlerden biri, 'İnsanı yaşat ki devlet yaşasın' fikrinden uzak durmayacağız. Bütün gayretimizi, enerjimizi olabildiğince hizmetimize, yürüttüğümüz görevlere, faaliyetlere ayırmalıyız" dedi.

Defterdarlık birimleri dolaşarak, Defterdar Şahin'den bilgi alan Vali Nayir, daha sonra Askerlik Şubesini ziyaret etti. Burada Askerlik Şubesi Başkanı Personel Yüzbaşı Müslüm Akdoğan'la görüşen Vali Nayir, çalışmalar hakkında bilgi aldı. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Karadeniz Ahmet Hamdi Nayir Maliye Bakanlığı Mustafa Güney Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title