Haberler

Vali Nayir'dan Sanayi Kuruluşlarına Ziyaret

Bilecik Valisi Ahmet Hamdi Nayir, Bilecik’te faaliyet gösteren bazı sanayi kuruluşlarını ziyaret etti.

Bilecik Valisi Ahmet Hamdi Nayir, Bilecik'te faaliyet gösteren bazı sanayi kuruluşlarını ziyaret etti.

Vali Nayir, Vali Yardımcısı Mehmet Taşdöğen, İl Genel Sekreteri Halis Nalbant, İl Genel Meclisi Başkanı Serkan Yıldırım ve Bilecik 2. OSB Yönetim Kurulu Üye Bölge Müdürü Mustafa Ünal ile birlikte ilk olarak seramik üretimi yapan Seranit Porselen fabrikasını ziyaret etti. Genel Müdür Yardımcısı Aldulhekim Yakut ve Fabrika Müdürü Ercan Çelik tarafından karşılanan Vali Nayir ve beraberindekiler, üretim kapasitesi ve yatırımlar hakkında bilgi alarak, bir süre sohbet ettikten sonra üretim tesislerinde incelemede bulundu.

Daha sonra doğal taş sektöründe granit, mermer ve mozaik taşları kapsayan ürün üretimi yapan Silkar Madencilik fabrikasında Fabrikalar Üretim Direktörü Nurtaç Akgöz ile Fabrika Müdürü Levent Parıldar'la imalatın yapıldığı tesisleri gezerek, bilgi alan Vali Nayir, daha sonra Şişecam fabrikasını ziyaret etti. Burada fabrika işletme şefi Selahattin Volkan'dan üretim ve istihdam hakkında bilgi alan Vali Nayir, levha üreten Ekoboard fabrikasında da ürünlerin hazırlanması ve çalışmaları hakkında Genel Müdür Ali İhsan Sağlamkaya ve üretim müdürü Fikret Yalçınkaya'dan bilgi aldı. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Hamdi Nayir Mustafa Ünal Bilecik Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title