Haberler

Vali Mutlu Bayram Programına 2.Günde Devam Etti

Güncelleme:

Cuma namazını Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile birlikte kılan İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu gün boyunca Arnavutköy İlçe Jandarma Komutanlığı askerleri, Çevik Kuvvet Polisleri, Bayrampaşa İtfaiye erleri ve vatandaşlarla bayramlaştı.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın ile birlikte Tarabya Merkez Camii'nde Cuma namazını kılan İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Cuma namazı çıkışında Sayın Cumhurbaşkanımızın programları dahilinde Tarabya Şehit Kemal Aykut Genç Polis Merkezi'ni ziyaret ettikten sonra beraber gittikleri bir çay bahçesinde vatandaşlarla sohbet ettiler.

Vali Hüseyin Avni Mutlu daha sonra Arnavutköy İlçe Jandarma Komutanlığı'nı ziyaret etti. Vali Mutlu'yu burada İstanbul İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Mehmet Atar karşıladı. Kendisini bekleyen hazır kıtayla tek tek bayramlaşan Vali Mutlu kışlayı gezdi ve askerlerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Arnavutköy'de görevli jandarma personeliyle bayramlaşan İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, daha sonra Bayrampaşa Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nde polis memurları ile bir araya geldi.

İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın ve Bayrampaşa Kaymakamı Hasan Gözen tarafından karşılanan Vali Mutlu'ya, İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Mehmet Atar da eşlik etti. Girişte kendisini bekleyen tören mangasını selamlayan Vali Mutlu, daha sonra çevik kuvvet personeliyle bir araya geldi.

"Polisimiz ve askerimiz, bu ülkenin gözbebeğidir"

Burada gerçekleştirdiği konuşmasında birlik, beraberlik vurgusu yapan Vali Mutlu, "Bu güzel cennet vatanda 76 milyon insanımızla huzur içerisinde yaşayalım. 76 milyon yurttaşımızın birbirleriyle olan kardeşliği birbirleriyle olan dayanışması bu milletin en büyük zenginliğidir. Bizi geleceğe taşıyacak en büyük güç de budur." dedi.

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin ve emniyet güçlerinin, ülkemizin huzuru ve barışı için olan önemine de dikkat çeken Vali Mutlu, "Ülkemizin, devletimizin ve milletimizin namusunu, sınırlarını koruyan ordumuz bizim gözbebeğimizdir. Dâhilde de bu milletin hukukunu, namusunu, malını koruyan emniyet teşkilatımızdır. Dolayısıyla onlar da bu milletin gözbebeğidir." dedi.

Konuşmasının ardından çevik kuvvet personeliyle tek tek bayramlaşan Vali Mutlu, daha sonra Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nün tarihi binasında yürütülen restorasyon çalışmalarını yerinde inceledi.

Vali Mutlu, çevik kuvvet personeli ile bayramlaştıktan sonra Bayrampaşa İtfaiye Bölge Grup Amirliği'ne gelerek burada görevli itfaiye erlerinin bayramlarını tebrik ettikten sonra İstanbul'da çıkan yangınlar ve meydana gelebilecek yangın tehditleri hakkında bilgi aldı.

Yoğun bayram programını tamamlayan Vali Mutlu konutuna geçerken yol üzerinde bulunan bir benzin istasyonunda durdu ve istasyon çalışanları ile de bayramlaştı. Vali Mutlu'yu karşılarında gören vatandaşlar da Mutlu'nun yanına gelerek bayram tebriklerini ilettiler.

Son olarak istasyon çalışanları ile hatıra fotoğrafı çektiren Vali Mutlu, programını tamamlayarak konutuna geçti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Abdullah Gül Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
title