Haberler

Vali Mutlu "1 Mayıs" Sorusunu Yanıtsız Bıraktı

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 169’uncu yıl dönümünde restore edilen Beyoğlu Emniyeti Polis Merkezi Büro Amirliği binasının açılışını yaptı.

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 169'uncu yıl dönümünde restore edilen Beyoğlu Emniyeti Polis Merkezi Büro Amirliği binasının açılışını yaptı. Vali Mutlu, gazetecilerin 1 Mayıs ile ilgili sorularını yanıtsız bıraktı.

Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 169'uncu yıl dönümü etkinliği kapsamında İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu ve İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok restore edilen Beyoğlu Emniyeti Polis Merkezi Büro Amirliği binasının açılış törenine katıldı. Dualar eşliğinde gerçekleştirilen açılışın ardından Vali Mutlu ve Emniyet Müdürü Altınok, Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan ile birlikte kurdeleyi gezerek, binayı gezdi.

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, bugünün emniyet teşkilatı açısından çok özel bir gün olduğunu hatırlatarak, "10 Nisan emniyet teşkilatımızın kuruluş günü. 169 kuruluş yılını idrak etmiş bulunuyoruz. Bugün de bu tarihi, gururu hep birlikte yaşayan ve geleceğe en güzel şekilde taşımak için hizmet eden emniyet teşkilatımızın güzel bir binasının açılışını yapmaktayız. Öncelikle emniyet teşkilatımıza bu yoğun mesailerinde gösterdikleri fedakarlık münasebetiyle en içten şükranlarımı sunuyorum" diye konuştu.

İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok ise, "Polis teşkilatının 169'uncu yılını onurla, gururla, şerefle bu memlekette huzur ve güvenin sağlanması noktasındaki mücadelemize hepiniz şahitsiniz. Bu mücadele ve gururu heyecanı aynen devam ettirerek, bundan sonra da bütün insanlarımızın huzuru ve güveni yakalayabilmesi adına aynı kararlılıkla devam etmenin heyecanı içerisindeyiz" dedi.

Binanın gezilmesinin ardından çıkışta Vali Mutlu gazetecilerin 1 Mayıs ile ilgili sorusunu yanıtsız bırakarak ayrıldı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Selami Altınok 1 Mayıs Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title