Haberler

Vali Musa Işın, Doğubayazıt İlçesini Ziyaret Etti

Ağrı Valisi Musa Işın, ilk ziyaretini Doğubayazıt ilçesine gerçekleştirdi.

Ağrı Valisi Musa Işın, ilk ziyaretini Doğubayazıt ilçesine gerçekleştirdi.

Vali yardımcıları Erkan Kalender, Rasim Belge, İl Emniyet Müdürü Turgay Karabulak, İl Jandarma Komutan Vekili Bilal Güvenir, İl Milli Eğitim Müdürü Hatem Dursun ve kurum müdürleri ile birlikte Doğubayazıt ilçesine gelen Vali Işın'ı, Doğubayazıt Kaymakamı Karahan Daştan, Doğubayazıt Belediye Başkanı Rohat Özbay, kurum müdürleri ve kaymakamlık çalışanları karşıladı. Ailemizden, büyüklerimizden Ahmed-i Hani Hazretlerinin tasavvufunu, İslam düşüncesini dinleyerek büyüdüklerini ve dolayısıyla böyle bir büyük zatın yaşadığı kentte Valilik yapmamanın büyük bir şeref olduğunu kaydeden Vali Işın, "Ahmed-i Hani Hazretlerinin burada olması ayrıca bir önem arz etmektedir. Buraya ilk ziyareti gerçekleştirmemizin öncelikli sebebi de budur. Eğer Külliyesinde bir eksiklik varsa ya da yetersizse burayı onun ulviyetine uygun bir şekilde dizayn edeceğiz" dedi.

İlin en büyük ilçesinden başlamak üzere kısa süre içerisinde bütün ilçeleri ziyaret edeceğini kaydeden Vali Işın, "Kaymakam arkadaşlarımızdan brifing alacağız. Genel incelemelerde bulunacağız. Bu gün ki programımız yoğun. Gürbulak Sınır Kapısında incelemelerde bulunacağız, Esnaf ziyaretlerimiz olacak, bazı tesislerimizi gezeceğiz. Bazı yatırımlarımızı yerinde göreceğiz, eksiklikleri, problemleri yerinde göreceğiz. Bunları suratlı bir şekilde gidermek için gayretlerimiz olacak. Amacımız bu ziyaretler vasıtasıyla hem vatandaşımızla kaynaşmak hem de sorunlarını bizzat kendilerinden dinlemek" şeklinde konuştu.

Kaymakam Karahan Daştan'dan ilçe hakkında brifing alan Vali Işın, daha sonra İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Jandarma Komutanlığı, İlçe Proje Ofisi, Kent Müzesi İnşaat, Gürbulak Sınır Kapısı, Meteor Çukuru ve Sarısu Sınır Ticaret Merkezinde incelemelerde bulunarak yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Öğle namazını Ahmed-i Hani Camisinde kılan Vali Işın, namaz çıkışı Hamed-i Hani Türbesini ziyaret etti. İlçe Merkezinde esnaf ziyareti yapan Vali Işın, bir kahvehanede vatandaşlarla çay içerek sohbet etti. - AĞRI

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Karahan Daştan Doğubeyazıt Musa Işın Ağrı Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title