Haberler

Vali Muhtarların Sorunları Dinlendi

Düzce Valisi Ali Fidan muhtarlarla bir araya geldi.

Düzce Valisi Ali Fidan muhtarlarla bir araya geldi. Tüm alanlarda hizmetlerin değerlendirildiği toplantıda Vali Fidan muhtarlara bazı talimatlarda bulundu.

Vali Ali Fidan başkanlığında Muhtarlarla değerlendirme toplantısı düzenlendi. Daire müdürleri, muhtarlar ve İl Genel Meclisi üyelerinin katıldığı toplantının amacından söz eden Vali Ali Fidan, bu yıl hizmette bir rekora imza atıldığını bildirdi.

BEREKETLİ BİR YIL OLDU

Vali Ali Fidan, hizmet sezonunun sonuna gelindiğini belirterek "Yılın sonuna geldik. Bunları bugün bir değerlendirelim istedik. Hizmette nereye geldik, neler eksik kaldı. Özel idare hizmetleri açısından bakıldığında bu yıl hizmet açısından bereketli bir yıl oldu. Hem köy yollarımızın asfalt olması hem de içme suyu anlamında rekor sayılabilecek hizmete imza atıldı. Özel İdarenin tüm personellerine va kaynak aktarımında milletvekillerimize teşekkür ediyorum. Özel idarenin öz kaynakları sınırlı dolayısıyla bir takım hizmetlerin yürütülmesi için ilave kaynaklara ihtiyaç var. Bu kaynakların aktarımı çok önem taşıyor ki hizmetler hızlıca yapılsın. Bu konuda sizin görüşlerinizi almak istiyorum. Onun dışında genel anlamda güvenlikten eğitime, sağlıktan tarıma,dini hizmetlere, gençlik spor ve sosyal hizmetlere değerlendirme yapmak istiyoruz. Köylerimize yapılan hizmetler anlamında varsa muhtarlarımızın sorunlarını dinleyeceğiz. Görüş ve önerilerini alacağız" dedi.

ASLİ HİZMETİMİZ GÜVENLİK

Düzce'nin huzurlu bir il olduğunu vurgulayan Ali Fidan, hem emniyet hem jandarma ile güvenlik hizmetlerinin başarılı şekilde yürütüldüğünü belirterek "Güvenlik hizmetleri asli hizmetlerimizdir. Çok önemsiyorum. Özellikle Düzce'ye geldiğimde söylemiştim uyuşturucu ile mücadeleden başlayarak, hırsızlıkla mücadele ve diğer alanlardaki mücadelemiz devam ediyor. Hem emniyetimize hem jandarmamıza teşekkür ediyorum bu alanda. Önemli bir mesafe aldık. Mutlaka almamız gereken yol var. 0 sorun en iyisidir ama bu hiçbir zaman sonlanmayacak. Bizim amacımız her zaman en iyisini yapmak. Vatandaşımızın huzurlu yaşayacağı bir il olmayı istiyoruz. Düzce'miz de öyledir, huzurlu bir ildir. Ama çalışmalarımız devam ediyor" şeklinde konuştu.

Güvenliğin sağlanması için özellikle muhtarlara da görev düştüğünü belirten Vali Fidan, köylere gelen yabancıların mutlaka kolluk kuvvetlerine bildirilmesini istedi.

KIRIK DÖKÜK OKUL İSTEMİYORUM

Eğitimle ilgili yapılacak değerlendirmeler için muhtarlardan köylerindeki okulların fiziki durumlarını tespit etmelerini isteyen Vali Fidan, kırık dökük okul istemediğini belirterek "Bazı köylerimizde okul yok. Okul olan köylerimizle ilgili bilgileri milli eğitim müdürümüz verecek. Hem merkezde, hem ilçelerde hem de köylerde okulların kırık dökük, bakımsız olmasını istemiyoruz. Özellikle imkanlar ölçüsünde eksiklerin giderilmesini itiyoruz. Sadece fiziki yapılar değil, öğretmen atamaları ve eğitimin sürdürülebilirliği için çalışmalarımız var" diye konuştu.

Vali Fidan, gençlik hizmetlerini de önemsediklerini belirterek gençleri spora yönlendirmek amacıyla köylerde neler yapılması gerektiğini değerlendirileceğini sözlerine ekledi.

Fidan son olarak muhtarlardan ihtiyaç sahiplerini belirlemelerini istedi. Toplantı daha sonra basına kapalı olarak devam etti. - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ali Fidan Düzce Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

SON DAKİKA TOKAT SULUSARAY'DA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Sulusaray'da okullar tatil edildi mi? SON DAKİKA 18 NİSAN AZ ÖNCE DEPREM Mİ OLDU? Tokat'ta en son depremler kaç şiddetinde oldu? Kandilli Rasathanesi ve AFAD deprem listesi! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 18 Nisan dün gece deprem mi oldu? Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title