Haberler

Vali Kürklü, İbecik Halkı'nı Dinledi

Burdur Valisi Hasan Kürklü, inceleme programı kapsamında Gölhisar- İbecik Köyü yol yenileme çalışmasını yerinde inceledi.

Vali Hasan Kürklü'nün köy ziyareti ve yol çalışmaları incelemesi sırasında, Gölhisar Kaymakamı Muhammet Yasin Kırcı, Ak Parti İl Başkanı Ömer Bütüner, Gölhisar Belediye Başkanı Ramazan Canural, Kültür ve Turizm Müdürü Servet Olpak, İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Müdürü Nuri Çan, Müze Müdürü Hacı Ali Ekinci, İl Genel Meclisi Üyeleri yanında yer aldı.

İbecik Köyü sakinleri Vali Hasan Kürklü'yü, "Sayın Valim Köyümüze Hoşgeldiniz" pankartı ve davul, zurna ile karşıladılar. İbecik Köyü Meydanı'nda köy sakinleri ile bir araya gelen Vali Kürklü, köylülerin sıkıntılarını dinledi ve köyün sorunları ile ilgili, kurum amirlerine çalışma başlatılması konusunda talimat verdi.

Vali Hasan Kürklü'ye İbecik Köyü ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Köy Muhtarı Ramazan Ülgen, valiye el dokuması olan İbecik Bezi hediye etti.

Vali Hasan Kürklü daha sonra, beraberindeki heyet ile Yeşildere Köyü'nü ziyaret etti. Burada köy kahvesinde vatandaşlarla bir araya gelen Vali Hasan Kürklü'ye, Köy Muhtarı İsmail Aksoy, Köyün sıkıntıları hakkında bilgi verdi. Ayrıca bazı köylü vatandaşlar şahsi sorunları hakkında yardım istediler. Vali Hasan Kürklü, köy ve köy sakinlerinin sıkıntılarını gidermek için ellerinden geleni yapacakları sözünü verdi.

Burdur Valisi Hasan Kürklü, köy ziyaretlerinin ardından Gölhisar-İbecik Yolu'nun genişletilme ve yenileme çalışmalarını yerinde inceledi. Yol ve Ulaşım Müdürü Nuri Çan, yol çalışması hakkında Vali Hasan Kürklü'ye bilgi verdi. Gölhisar-İbecik Yolu'nun, İl Yolu standartlarında yapıldığını dile getiren Çan, yolun 20 kilometre olduğunu ve 12 metre genişliğinde olacağını kaydetti. Çan, yol çalışmasında ayrıca viraj sorurunun kalktığı ve bu sebeple ulaşım mesafesinin kısaldığını sözlerine ekledi. - BURDUR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Gölhisar Ak Parti Burdur İbecik Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title