Haberler

Vali Küçük'ten Proje Çağrısı

Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, Karacadağ Kalkınma Ajansı 2015 Yılı Mali Destek Programları Tanıtım Toplantısı'nda işadamları ve yatırımcılara seslenerek, proje yapmaları çağrısında bulundu.

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu'nda yapılan toplantı, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Tanıtım toplantısının açılışında konuşan Vali İzzettin Küçük, organize olabilmenin önemine değindi. Küçük, "Bir işi yapabilmeniz için pek çok parçayı bir araya getirmeniz lazım. Batının üstünlüğü de burada. Bir iş yapacağım dediği zaman, gerekli olan tüm parçaları bir araya getirerek işi somuta çeviriyor. Bu yüzden biz de organizasyon kabiliyetimizi geliştirmeliyiz" dedi. Vali Küçük, kalkınma ajanslarının bulundukları bölgelere en büyük katkısının proje üretme yoluyla organizasyon tasarlamayı, fizibilite yapmayı öğretmek olduğunu kaydetti. İş adamlarına ve yatırımcılara da seslenen Vali Küçük, proje üretmeleri çağrısında bulundu. Küçük, şöyle devam etti;

"Sonucu ne olursa olsun, proje yapın. Proje yaptıkça organizasyon kabiliyetimiz artar. Değerlendirilen projelerinizdeki, varsa eksiklikler sayesinde kendinizi görebileceksiniz." Vali Küçük, Karacadağ Kalkınma Ajansı aracılığıyla dört yıl boyunca verilen 154 milyon TL'lik desteğin sağlandığına dikkat çekerek, desteğin az gibi görünse de kamusal alanda destek gelmeyen alanlara yapılması yönüyle çok önemli olduğunu ifade etti. Küçük konuşmasının sonunda, yaklaşık bir ay öce kalp krizi geçirerek tedavi altına alınan Karacadağ Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri İlhan Karakoyun'u da unutmayarak, geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Konuşmaların ardından, ajans tarafından 2015 yılında destek verilecek programlar hakkında katılımcılara bilgi verildi. Toplam 28 milyon TL hibe desteğinin ise "Kobi, Sanayi Altyapısı, Yenilenebilir Enerji ile Turizm ve Kentsel Altyapı Mali Destek Programı" başlıklarında dört farklı program kapsamında verileceği açıklandı. Düzenlenen toplantı 2013 yılında verilen mali desteklerle başarılı olan projeler için başarı belgelerinin verilmesiyle son buldu.

Toplantıya Vali İzzettin Küçük'ün yanı sıra Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, Vali Yardımcısı Aylin Kırcı Duman; Kaymakamlar Hamza Erkal, Selami Yazıcı, Oktay Kaya, Recep Öztürk, Deniz Zeyrek, Eyüp Fırat, Mutlu Köksal ve Ahmet Özay, Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sabri Ertekin, Karacadağ Kalkınma Ajansı Genel Sekreter Vekili Hasan Maral ile birlikte sektör ve ilgili kurum temsilcileri katıldı. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Şanlıurfa Karacadağ Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Otobüs biletlerine zam gelecek mi? Otobüs biletleri ne kadar? Arefe günü resmi tatil mi? Arefe günü yarım gün mü, tam gün mü tatil olacak? 9 Nisan Salı Arefe günü tatil var mı? Serkan Sezgin kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yenişarbademli Belediye Başkan adayı Serkan Sezgin kaç yaşında, nereli? Süleyman Yalvaç kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yalvaç Belediye Başkan adayı Süleyman Yalvaç kaç yaşında, nereli? Tamer Yalçın kimdir? Zafer Partisi Isparta- Şarkikaraağaç Belediye Başkan adayı Tamer Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhterem Arslan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Sütçüler Belediye Başkan adayı Muhterem Arslan kaç yaşında, nereli? Sami Eroğlu kimdir? Memleket Partisi Yozgat Bahadın Belediye Başkan Adayı Sami Eroğlu Kaç yaşında, nereli? Seçimden sonra dolar yükselir mi? Dolar ne kadar olacak, artar mı? Burhan Karakoç kimdir? Memleket Partisi Sivas Sarıkışla Belediye Başkan Adayı Burhan Karakoç Kaç yaşında, nereli? İdil Özkan kimdir? Memleket Partisi Kırklareli Lüleburgaz Belediye Başkan Adayı İdil Özkan Kaç yaşında, nereli? Sultanbeyli Belediyesi hangi parti? Sultanbeyli Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Sultanbeyli yerel seçim sonuçları! Selahattin Baygın kimdir? Memleket Partisi Kastamonu Cide Belediye Başkan Adayı Selahattin Baygın Kaç yaşında, nereli? Gökhan Erinkarlı kimdir? Zafer Partisi Isparta- Senirkent Belediye Başkan adayı Gökhan Erinkarlı kaç yaşında, nereli? Salim Özmen kimdir? Zafer Partisi Isparta- Keçiborlu Belediye Başkan adayı Salim Özmen kaç yaşında, nereli? Fatih Erbakan İstanbul'dan adaylarını çekiyor mu? Fatih Erbakan'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 3 şartı ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title