Haberler

Vali Küçük, Seçim Kavgasında Hayatını Kaybedenlerin Cenazesine Katıldı

Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, Hilvan’a bağlı Yuvacalı köyünde 2014 Yerel seçimlerinde yaşanan silahlı kavgada hayatını kaybeden Çelik ailesinin fertlerinin cenaze törenine katıldı.

Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, Hilvan'a bağlı Yuvacalı köyünde 2014 Yerel seçimlerinde yaşanan silahlı kavgada hayatını kaybeden Çelik ailesinin fertlerinin cenaze törenine katıldı.

Çelik ailesine mensup dört kişinin cenaze törenine Vali İzzettin Küçük'ün yanı sıra; Hilvan Kaymakamı Uğur Sezer, Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, İl Jandarma Komutanı Albay Selman Kömürcü, İl Emniyet Müdürü Sıtkı Akgül, aile üyeleri ve köylüler katıldı.

Cenazelerin İl Müftüsü İhsan Açık'ın kıldırdığı namazın ardından köy mezarlığına defnedilmesinin ardından Vali Küçük ve beraberindekiler köy taziye evine geçerek acılı aileye baş sağlığı ziyaretinde bulundular.

Taziye evinde acılı aile üyelerine konuşan Vali Küçük; daha fazla acı yaşanmamasını dileyerek faillerinse muhakkak yakalanacağını belirtti.

Her iki ailenin de acısını paylaştığını sözlerine ekleyen Vali Küçük, daha fazla acı olmaması için herkesin üzerine düşeni yapması gerektiğini belirtti.

Vali İzzettin Küçük acılı aileye bir kez daha başsağlığı ve sağduyu dileklerini tekrarladıktan sonra köyden ayrıldı. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sıtkı Akgül Hasan Aslan Şanlıurfa Hilvan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title