Haberler

Vali Kocatepe'den Çameli Hastanesi'nde İnceleme

Denizli Valisi Şükrü Kocatepe, Çameli ilçesinde yapımı süren hastane inşaatında incelemelerde bulundu.

Denizli Valisi Şükrü Kocatepe, Çameli ilçesinde yapımı süren hastane inşaatında incelemelerde bulundu.

Çameli ilçesini ziyaret eden Vali Şükrü Kocatepe, ilçe ziyareti kapsamında ilk olarak Kaymakam Şeref Albayrak'ı makamında ziyaret etti. Burada Kaymakam Albayrak'dan ilçenin genel durumu ve sorunları hakkında bilgiler alan Vali Şükrü Kocatepe, daha sonra İlçeye yeni yaptırılan Çameli Devlet Hastanesi inşaatında incelemelerde bulundu.

Beraberinde Çameli Kaymakamı Şeref Albayrak ve Belediye Başkanı Cengiz Arslan ile birlikte Yeni Mahalle'de yaptırılan Çameli Devlet Hastanesi inşaatında incelemelerde bulunan Vali Şükrü Kocatepe, burada yüklenici firma temsilcilerinden bilgi aldı. Tüm katları tek tek gezen Kocatepe, gördüğü aksaklıkların giderilmesini istedi. İnşaatın sözleşme tarihine uyularak eksiksiz tamamlanması talimatını veren Vali Şükrü Kocatepe, hastanenin tamamlanması ile birlikte Çamelili vatandaşlarımızın modern ve donanımlı bir hastanede sağlık hizmeti alacaklarını söyledi.

Sağlık Bakanlığımız tarafından 27 Nisan 2015 tarihinde yer teslimi yapılan 27 yatak kapasiteli Çameli Devlet hastanesi 6 milyon 242 bin TL'ye ihale edildiği ve şu anda yüzde 80'lik kısmının tamamlandığı kaydedildi.Vali Şükrü Kocatepe, Çameli Devlet Hastanesi inşaatında incelemelerde bulunduktan sonra Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Çameli İtfaiye Müdürlüğünü ziyaret etti. Yeni binadaki araç ve gereçleri inceleyerek yetkililerden bilgi alan Vali Şükrü Kocatepe, personele görevlerinde kolaylıklar diledi. - DENİZLİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Şükrü Kocatepe Şeref ALBAYRAK Denizli Çameli Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title