Haberler

Vali Kocatepe Açıklaması

Vali Şükrü Kocatepe, köy yollarının standardını yükselmeye başladığını belirterek, "Çalışmalarımız köyleri şehirleştirmeye yönelik" dedi.

Vali Şükrü Kocatepe, köy yollarının standardını yükselmeye başladığını belirterek, "Çalışmalarımız köyleri şehirleştirmeye yönelik" dedi.

Kocatepe, İl Özel İdaresi tarafından "bütünlü sıcak karışım (BSK)" yöntemiyle ilk kez yapılan merkeze bağlı Dereli, Göllü, Ulutaş, Gaffarlı köylerini birbirine bağlayan 7 kilometrelik yolun açılışına katıldı.

Kocatepe, yaptığı konuşmada, İl Özel İdaresi tarafından yapılan çalışmaların köyleri şehirleştirmeye yönelik olduğunu ifade etti. Karayollarının şehirler arası yollarda uyguladığı BSK yöntemini ilk kez uyguladıklarını hatırlatan Kocatepe, "Artık köylerimize kanalizasyon yapıyoruz, içme suyu sorunlarını çözüyoruz. Yol bağlantıları tamam. Bundan sonra ise köy içlerine beton parke döşemek suretiyle köylerimizi şehirleştirmeye ve bundan sonra da özellikle köylerimiz arasındaki satıh kaplama yolun bu örnekte gördüğünüz gibi bütünlü sıcak karışım yöntemi ile yapılmasını hedefliyoruz. Tabi bu çok daha rahat konforlu ve uzun ömürlü bir yol. Standardı son derece yüksek bir yol" diye konuştu.

Kocatepe, BSK sistemini diğer köy yollarında da uygulayacaklarını kaydetti.

Yol açılışına, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri Sıtkı Güvenç ve Sevde Beyazıt Kaçar, İl Genel Meclisi Başkanı Mustafa Özsoy, Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Servet Güngör, AK Parti İl Başkanı Fatih Erkoç ve diğer ilgililer katıldı.

- KAHRAMANMARAŞ

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title