Haberler

Vali Koçak'tan Nusaybin'e Veda Ziyareti

İçişleri Bakanlığı'nın Valiler Kararnamesi'nde Aydın'a atanan Mardin Valisi Ömer Faruk Koçak, PKK'lılara yönelik operasyonların sona erdiği Nusaybin İlçesi'ne veda ziyaretinde bulundu.

AK Parti Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, 7'nci Kolordu Komutanı Korgeneral İbrahim Yılmaz, Vali Yardımcısı Erkan Çapar, Kaymakam Murat Sarı, Emniyet Müdürü Lütfullah Uğur Pakcan ile birlikte operasyonların bittiği Nusaybin İlçesi'ni ziyaret eden Vali Koçak, güvenlik görevlileri ve sağlık ekipleriyle bir araya geldi. İlk olarak Kaymakamlık ve Emniyet Müdürlüğünü ziyaret eden Vali Koçak, daha sonra Korgeneral Yılmaz ve 70'nci Mekanize Tugay komutanı Salih Kırhan ile birlikte, operasyonların son durumu hakkında yetkililerden bilgi aldı. Vali Koçak adliye lojmanları, asker ve polis personelinin kaldığı çadır kenti de ziyaret ederek, personelin istek ve taleplerini dinledi.

Daha sonra Nusaybin Devlet Hastanesi'ni ziyaret eden Vali Koçak, burada tedavi gören asker ve polisleri ziyaret ederek acil şifalar diledi. Hastanenin son durumu ile ilgili hastane yetkililerinden de bilgi alan Vali Koçak, Mardin'e dönerken yol boyunca nöbet tutan askeri ve polis personelle de sohbet etti.

- Mardin

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İçişleri Bakanlığı Nusaybin Mardin Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title