Haberler

Vali Koçak Suriyeli Sığınmacılarla İftarda Buluştu

Mardin Valisi Ömer Faruk Koçak, Derik ilçesindeki barınma merkezinde bulunan Suriyeli sığınmacılarla iftarda bir araya geldi.

Mardin Valisi Ömer Faruk Koçak, Derik ilçesindeki barınma merkezinde bulunan Suriyeli sığınmacılarla iftarda bir araya geldi.

Derik Kaymakamlığı ve AFAD Müdürlüğü'nce organize edilen iftar programında Vali Koçak'a, Vali Yardımcısı Ali İkram Tuna, İl Emniyet Müdürü Lütfullah Uğur Pekcan ve İl Müftü Vekili Mustafa Ali Işık da eşlik etti. Suriyeli sığınmacılar ile birlikte iftarını açan Vali Koçak daha sonra bir çadırda sığınmacılarla bir araya gelerek sığınmacıların çeşitli konulardaki istek ve taleplerini dinledi.

Sığınmacılarla yapmış olduğu görüşmenin ardından barınma merkezi yöneticileri ve ilçe protokolü ile kısa süreli bir toplantı gerçekleştiren Vali Koçak ziyaret sonrası ilçeden ayrıldı. - MARDİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Ali Mardin Derik Yerel Haberler

500

Yorumlar (1)

Adınızı Yazın:

Mardin Valisi ilçeden gazetecileri kabul edemeyeceğini söylemişti. Yani Kısacası Derik teki Çadırkent(T. C Başbakanlık Derik Affad Sığınmacılar Kampı) Derik Gazetecilerine yasak. Neden acaba. .

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title