Haberler

Elazığ Valisi Koçak, Kültür Park Projesini İnceledi

Güncelleme:

Elazığ Valisi Koçak ve beraberindeki heyet, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde ilk olma özelliği taşıyacak Kültür Park projesini yerinde inceledi.

Kültür Park alanına giden Vali Ömer Faruk Koçak, Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu'ndan proje hakkında bilgi aldı.

Ziyarette 8. Kolordu Komutanı Korg. Orhan Akbaş, Cumhuriyet Başsavcısı Musa Çatal, Vali Yardımcıları da yer aldı.

Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nin en büyük parklarından birini inşa edeceklerini belirten Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, şehrin kaderini etkileyecek bu önemli projenin temelinin önümüzdeki günlerde atılacağının müjdesini verdi.

Toplamda 210.000 m² alana inşa edilecek Kültür Park'ta kapalı mekânlar, çok amaçlı salon, lokanta, mescit, engelliler salonu, belediye konut evi, revir alanlarının yer alacağını belirten Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, Kültür Park'ın şehrin görünümüne renk katacağını söyleyerek açıklamasında şunları ifade etti:

"Bölgenin en büyük parklarından biri inşa ediliyor, Bugün Sayın Valimiz Ömer Faruk Koçak ve beraberindeki heyete projemizle ilgili detayları sunduk. Kültür Park projemiz bölgede adından söz ettirecek bir projedir. Bu projemizin kısa bir süre sonra temelini atacağız. Şehrimize hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum."

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güneydoğu Anadolu Bölgesi Süleyman Selmanoğlu Elazığ Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title